Widok

Hurtownia KMTB Banino

Co możecie powiedzieć na temat hurtowni KMTB?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam. Ceny Ok , obsługa kulturalna. Blisko,nie trzeba stać w kolejkach jak w markecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie produkują nic na miejscu, więc jakość towaru jest zależna od producenta, także cena to jedyne o czym mozna chyba rozmawiać :) ale jest OK, na pewno lepiej jechać tutaj niż do marketu. Ale to samo powiem też o Bugermanie, Wrońskim czy BAT. Jedno taniej tutaj, drugie tam ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedyne co można o nich powiedzieć to to, że wielokrotnie utrudniają nam wyjazd / wyjazd z Pszennej. Nie wiem kto wydał im pozwolenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale pozwolenie na co? na plac składowy? to chyba nie wymaga szczególnego pozwolenia. Zawsze mogą stwierdzić, że to skład tymczasowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogą sobie stwierdzać co chcą, jeżeli w planie zagospodarowania jest zapis, że możliwa tylko działalność nieuciążliwa to tego składu nie powinno tam być. Warto to sprawdzić jakie są zapisy, gdyż przy tak dużym natężeniu ruchu na tym skrzyżowaniu, coraz mniej mnie bawi czekanie aż ciężarówki z materiałami budowlanymi tam wykręcą. Dodatkowo, jest tam ograniczenie tonażowe.

Pan chrabia nie może wjechać? Ojej.... Zawsze się zdarzają przeszkody na drodze. Jest kilka možliwości wjazdu i wyjazdu z pszennej
Nie mieszkasz tu sam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przeginają z blokowaniem wyjazdu z Pszennej, szczególnie w okolicach 7. Przestałam tamtędy jeździć, teraz jadę dłużej i po większych dziurach, auto pewnie niedługo będzie w warsztacie, bo zawieszenie padnie, ale przynajmniej nie marnuję czasu i nerwów na przymusowym postoju przy hurtowni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

plan miejscowy obowiązuje tylko w momencie odbioru budynku. Jeżeli nic nie budujesz i nie potrzebujesz odbioru od powiatowego inspektora nadzoru to i tak nic Ci nie zrobią. I taki plac będzie sobie działał jako obiekt tymczasowy 30lat i dalej będziesz wylewał żółć na forum, pisał pisma, a on będzie. Przetestowane w wielu miejscach w Polsce. Ograniczenie tonażowe, jako firma zameldowana pod tym adresem, płacąca podatki od nieruchomości i środków transportowych, to z pewnością mają pozwolenie na wjazd do swojej firmy. Ale zapytaj w wydziale dróg UG. Swego czasu w Rumi był skład węgla w obszarze zabudowanym i baaardzo dlugo walczyli sąsiedzi z pyłem i było to chyba daremne. Powodzenia
Trzeba zgłosić gdzieś blokujący pojazd w razie co

Są drodzy, na szybko musiałem kupić OSB 12mm i okazało się, że jest droższa niż 18mm w markecie.

odbiegacie od tematu. miało być info o hurtowni a nie o ciezarowce która dostarcza materiał. jak zwykle wam coś nie pasuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A tobie to widzę się nudzi , piszcie info .... Weź kartkę i pisz

Mały wybór a do tego głównie materiały słabej jakości. Osobiście obecnie jeżdżę do bricomana czasem castorama. Bat drogi a u wronskiego mały wybór. Z lokalnych najlepszy bat ale tez niedaleko jest obi. Zależy co chcesz kupić. Szczerze polecam bricomana na ta chwile

Większość sklepów teraz tak działa, że na miejscu mają ekspozycję, a jak coś potrzebujesz to zamawiają. Staje się to normalną praktyką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

do góry