Widok
Huśtawka- Leżaczek- Bujaczek Smart Stages 3w1 Fisher Price
Witam
Mam do sprzedania używaną huśtawkę - leżaczek - bujaczek Fisher Price 3 w 1. Produkt nie tylko dla niemowlaka, przyda się również jako bujaczek dla starszego dziecka.
Stan bardzo dobry, niewielkie ślady użytkowania. Jedynym minusem jest brak jednego z wiszących na pałąku koników, dołączam w zamian inną zabawkę. Bardzo dobrze sprawdziła się u nas, dając niejednokrotnie chwilę dla siebie :)
Huśtawka posiada:
*** 5 melodyjek i dwa stopnie głośności
*** 2 prędkości automatycznego bujania
*** trzypunktowy-regulowany-biodrowy pas bezpieczeństwa
*** posiada zdejmowany, miękki pałąk, na którym można zawiesić dwie zabaweczki
*** huśtawka jest bardzo wygodna, stabilna i bezpieczna
*** bujaczek jest bardzo łatwo zdjąć z konstrukcji huśtawki ; posiada on także praktyczne uchwyty do przenoszenia,
** pokrowiec siedzonka wykonany jest z antyalergicznego materiału, który można zdjąć i prać w 30 st.C
HUŚTAWKA dla dzieci o wadze DO 9 KG ;
Leżaczek oraz Bujaczek dla dzieci o wadze DO 18 KG
Wymagane baterie: 4xLR20 (1,5 V) - brak w zestawie

Uploaded with ImageShack.us
więcej Zdjęć produktu
https://picasaweb.google.com/102514305310284961463/DropBox?authkey=Gv1sRgCOfX35HUkqCfKw
Nowa na Allegro kosztuje około 400zł. Moja cena to 200zł.
Mam do sprzedania używaną huśtawkę - leżaczek - bujaczek Fisher Price 3 w 1. Produkt nie tylko dla niemowlaka, przyda się również jako bujaczek dla starszego dziecka.
Stan bardzo dobry, niewielkie ślady użytkowania. Jedynym minusem jest brak jednego z wiszących na pałąku koników, dołączam w zamian inną zabawkę. Bardzo dobrze sprawdziła się u nas, dając niejednokrotnie chwilę dla siebie :)
Huśtawka posiada:
*** 5 melodyjek i dwa stopnie głośności
*** 2 prędkości automatycznego bujania
*** trzypunktowy-regulowany-biodrowy pas bezpieczeństwa
*** posiada zdejmowany, miękki pałąk, na którym można zawiesić dwie zabaweczki
*** huśtawka jest bardzo wygodna, stabilna i bezpieczna
*** bujaczek jest bardzo łatwo zdjąć z konstrukcji huśtawki ; posiada on także praktyczne uchwyty do przenoszenia,
** pokrowiec siedzonka wykonany jest z antyalergicznego materiału, który można zdjąć i prać w 30 st.C
HUŚTAWKA dla dzieci o wadze DO 9 KG ;
Leżaczek oraz Bujaczek dla dzieci o wadze DO 18 KG
Wymagane baterie: 4xLR20 (1,5 V) - brak w zestawie

Uploaded with ImageShack.us
więcej Zdjęć produktu
https://picasaweb.google.com/102514305310284961463/DropBox?authkey=Gv1sRgCOfX35HUkqCfKw
Nowa na Allegro kosztuje około 400zł. Moja cena to 200zł.