Widok

Hydraulik

witam,chcialabym sie dowiedziec o ewentualny koszt instalacji nowego bojlera, stary sie popsul, i chce zamontowac nowy w innym miejscu ( w takim gdzie kiedys byl stary gazowy), piecyk kupiony 80l wiking,

ile orientacyjnie moze wyniesc koszt takiej instalacji??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśłi chcesz nowy bojler powiesić w miejscu, gdzie kiedyś był junkers - to zapewne są już w tym miejscu przyłącza zimnej i ciepłej wody.
Zatem pozostaje powiesić bojler na 2 kołkach, podłączyć go wężykami do istniejących przyłączy i wetknąć wtyczkę do gniazda.
Nie mając dwóch lewych rąk - można to zrobić samemu, nie potrzeba do tego fachowca :)
no wlasnie jest to zabetonowane, bo piecyk jest w lazience teraz, a ma byc z powrotem nad lodowka. niestey nawet do czegos takiego potrzebuje fachowc :)
a pytam sie dlatego ze hydralik ktory byl pwiedzial ze to bedzie ok 600 zl kosztowac a wydaje mi sie jednak troche sporo.
Pytanie, czy "zabetonowane" są zaslepione rury - czy zostały one całkowicie wyprute z tego miejsca?
Jeśli wystarczy się do nich dokuć - to 600 zł to cena znacznie przesadzona. Może to kosztować z 200 max
Natomiast jeśli nie ma już tam rur - to nikt nie poda Ci sensownej ceny bez wizji na miejscu.
To wszystko zalezy od przeróbek w mieszkaniu .
Popieram cena zależy od przeróbek a hydraulik w tych 600 napewno liczył kucie materiał no i 2 pomocników bo on jest szef . A na poważnie możemy sie podjąć montażu taniej prosze o kontakt piotr1138@o2.pl
I ja podejmę się taniej wykonać to zlecenie. Zachęcam do kontaktu: http://hydraulik.gdansk.pl/kontakt

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry