Widok

Hydrokolonoterapia trojmiasto

Hydrokolonoterapia trojmiasto kto poleca i gdzie?Noszę sie z tym zamiarem juz jakis czas,ale szukam opinii.Wiem,ze w Sopocie robia.Czy ktos moze cos napisac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wątek stary ale zdjęcie tego fotela w Gdyni nadal jest i rzeczywiście odstrasza. chyba lepiej się wybrać do Sopotu bo tam to robią na leżąco co ma większy sens bo jelita nie sa pościskane i pani dodatkowo masuje brzuch.
Weź sie puknij w ten głupi łeb
Ja i tylko ja robie najlepsze kawiorki

Polecam paracelsus! Byłam dwa razy. Profesjonalna obsługa, komfortowo, w zaciszu, wygodnie... i przede wszystkim czysto! Lekarze dbają o pacjenata, co chwilę pytają jak samopoczucie i pomagają. Uważam, że super klinika i polecam z całego serca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

który gabinet polecacie ?

Mój znajomy po puszczał bezwiednie przez rok śmierdzące bąki. Leczenie żadne a później obciach przy dziewczynie. Lepiej najeść się bigosu , popić mlekiem i wyczyści.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadza się, plus młody jeczmien w kapsułach

lepiej jeśc sliwki i błonnik niż pupe płukać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy mogę prosić o nazwę tej placówki lub adres w Sopocie?

Czy mogę prosić o nazwę tej placówki w Sopocie lub adres?

Chyba jednak wole w sopocie. Chociaz urządzenia tam są profesjonalne. Dziwny ten fotel, zero informacji o sprzecie.
Obsluga w Sopocie przy almie ok. Sam zabieg nie taki zły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam gabinet Sana Zdrowie w Gdańsku na Żabiance. Fachowa obsługa, prowadzą to doświadczeni lekarze z Ukrainy. Nie pamiętam dokładnego adresu, ale można pewnie sprawdzić w internecie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też polecam. Mają doświadczenie i dobry sprzęt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba chodzi o gabinet Bio Colon na Sikorskiego. 501 193 876
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosze podac adres i telefon do Sopotu.Chcialabym sobie zrobic termin.
Pozdrawiam - Jolanta
A ja jednak polecam ten gabinet w Sopocie, na przeciwko Almy. Maja tam te samo urządzenie co w klinice w Warszawie. w której kiedys bylam. I o ile wiem, jest to jedno z lepszych urzadzeń. I przede wszystkim bezpieczne. Prawie nic nie czulam:) I obsluga sympatyczna:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
w Gdyni PARACELSUS za 150zł juz raz robilam i jest komfortowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam gabinet Paracelsus w Gdyni, chodzę tam co 2 lata, 2 zabiegi w serii. Nie bądźcie dziećmi, fotel niech Was nie odstrasza (to tak jakby odstraszał fotel ginekologiczny, a przecież nie da się tego badania zrobić inaczej). Fotel to po prostu tak jak toaleta, tyle że w formie fotelu. Pozwala zachować dyskrecję i wygodę.
W gabinecie pełna uprzejmość i dyskrecja. Pan doktor wszystko dokładnie wyjaśnia i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, w trakcie badania kontroluje sytuację, ale pamięta o prywatności pacjenta.
Zabieg jest bezbolesny, wszystko tak naprawdę dzieje się samo. Pomaga na pozbycie się złogów z jelit i poprawę perystaltyki. Rezultat u mnie to na przykład lepsza poprawa częstotliwości wypróżniania się, poprawa jakości skóry i cery (po prostu mniej syfów i stanów zapalnych itp). Oczywiście, jak ktoś idzie na taki zabieg a potem wraca do codziennego żarcia w fastfoodach itp to dajcie sobie spokój. To ma sens jeśli prowadzi się przynajmniej średnio aktywny tryb życia i jeśli uważa się by nie jeść śmieci. Po zabiegu z tego co pamiętam trzeba jeść więcej jogurtów żeby odbudować florę, i po wyjściu może jeszcze trochę "kręcić" w brzuchu (ja po wszystkim zostałam w poczekalni nieco dłużej, żeby jeszcze na wszelki wypadek móc skorzystać z toalety).
I tyle. Nie ma się czego bać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
To nie jest zaden tzw. dr Borys! Tamtejszy lekarz nazywa sie Siergiej Bykowszczenko, co przeciez jest podane w skladzie zespolu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w Sopocie nie uzywaja fotela? Jak to przebiga? Czy jeden zabieg wystarcza na oczyszczenie jelit? Ile to kosztuje?....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

do góry