Widok
I już po przymiarkach :-) Decyzja podjęta :-D
Kochane.......... Ciężko było ale dałyśmy rade. Poniżej wklejam fotki sukienek które przymierzalam. W sensie nie wszystkie bo niektorym nie warto było robić zdjęć :p
AGNES 1758

AGNES 1742

AGNES 1761

LISA FERRERA DEMETRIOS 939

LISA FERRERA DEMETRIOS 896

LISA FERRERA DEMETRIOS GR 131

I MÓJ WYBÓR- CHOĆ NIE NA MNIE- FARAGE MALAGA :-)

AGNES 1758

AGNES 1742

AGNES 1761

LISA FERRERA DEMETRIOS 939

LISA FERRERA DEMETRIOS 896

LISA FERRERA DEMETRIOS GR 131

I MÓJ WYBÓR- CHOĆ NIE NA MNIE- FARAGE MALAGA :-)

Mi się najbardziej podoba pierwsza - oryginalna jest, sama przymierzę:P.
A jak ktos szuka Demetrios 896 to we Wrzeszczu na wysepce w Lilea jest ona wystawiona w komisie. Napewno taniej niż nowa, ale nie wiem jaki tam jest rozmiar:P
Co du sukien farage, to w internecie oglądałam i mi się nie podobają. Ale ja szukam czagoś skromnego i oryginalnego, więc mi sie podoba suknia tylko jak wygląda inaczej niż wszystkie:p Ale wiadomo, że każdy na swój gust a po drugie sukienki zupełnie inaczej prezentują się na zdjęciach a inaczej na nas:P
A jak ktos szuka Demetrios 896 to we Wrzeszczu na wysepce w Lilea jest ona wystawiona w komisie. Napewno taniej niż nowa, ale nie wiem jaki tam jest rozmiar:P
Co du sukien farage, to w internecie oglądałam i mi się nie podobają. Ale ja szukam czagoś skromnego i oryginalnego, więc mi sie podoba suknia tylko jak wygląda inaczej niż wszystkie:p Ale wiadomo, że każdy na swój gust a po drugie sukienki zupełnie inaczej prezentują się na zdjęciach a inaczej na nas:P
pierwsza i ostatnia najbardziej mi sie na Tobie podobaja, ale widze, ze podobnie jak ja uleglas urokowi malagi ;) mi nie podobaly sie nigdy suknie farage i na malage na tym zdjeciu tez nie zwrocilabym uwagi. Zainteresowalam sie nia dopiero w salonie gdy wisiala na manekinie - w kolorze ivory (kosc sloniowa). Zalozylam i wiedzialam, ze to bedzie "ta" :)
na tym zdjeciu ta suknie wyglada niekorzystnie......delikatnie mowiac....
pozdrawiam!
na tym zdjeciu ta suknie wyglada niekorzystnie......delikatnie mowiac....
pozdrawiam!