Widok

I rocznica - romantyczny weekend?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Dzwiewczyny 25 czerwca obchodzimy z mężem naszą I rocznicę ślubu - chciałabym zorganizować jakiś fajny wekend dla nas - tylko nie wiem gdzie pojechać - najlepiej żeby było w okolicach trójmiasta - kaszuby ? chodzi mi o coś fajnego romantycznego - może jakiś basenik :)? sama nie wiem co - myslałam może o jakimś spa - do wydania na całość około 400 zł za weekend. Mogą być domki albo pokoje tylko jakieś fajne niedrogie miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obawiam się, że za 400zl za 2 osoby za weekend to spa nie znajdziesz. Polecam velaves we władysławowie ale tam jest drozej, albo kozi gród zobacz tam tez jest super. dolina Charloty tez jest ładna.
image
No właśnie za 400zł ze spa czy basenem to raczej bez szans :) Chyba że z Groupona czy czegoś takiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze stena line i rejs 24h do karlskrony
na statku jest spa :)
image
przyglądasz się ofertom zakupów grupowych(groupn, fast deal itp)?? Często można znaleźć fajne oferty weekendowe dla dwojga- sam z trakiej oferty na majówce byłam z mężem:) czesto w pakiecie jest sauna lub jakuzi wiec namiastka spa:P
image
no właśnie obserwuje grupona i mydeal ale żadnych ciekawych ofert narazie nie ma w woj. pomorskim, wiem że spa, spanie i jedzonko to ne da rady za 400 zł chodzi mi o jakieś fajne miejsce a ewentualne dodatki spa dodatkowo mogą być płatne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zobacz ten kozi gród, bardzo fajnie tam jest.
image
My bylismy w weekend poslubny w Bytowie
http://www.ulanspa.pl/index.php
Jekbyscie jechali na jedna noc to daloby moze rade sie zmiescic w 400 zl. 260. Naprawde fajnie bylo. Spokoj, cisza :) Pojezdzilismy na koniach, "wySPAwalismy" sie ;), poszlismy na splyw kajakowy. Jak rano przyjedziecie to macie caly dzien plus noc i dopiro wieczorem nastenego dnia powrot.
mój brat kupił, ale rozstał się z dziewczyną i ma do sprzedania bon na takie spa ale w Mielnie, za 399 zł
Taniej niż na gruponie, może Cię zainteresuje
http://aukcje.nasza-klasa.pl/groupon-3-dni-dla-2-osob-w-meduza-hotel-mielno-i1631986611.html
image[/url]image[/url]

Super miejscem nad morzem na taki romantyczny wyjazd jest Hotel Lubicz w Ustce. My z mężem byliśmy tam na weekend i jesteśmy zachwyceni. Hotel jest przepiękny, elegancki, czyściutki. Mają wspaniałe spa, w którym zabiegów jest tyle, ze ciężko się zdecydować :) Odpoczęliśmy i zrelaksowaliśmy się jak nigdy. Mamy piękne wspomnienia :) Cudowne miejsce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry