Widok

IKOS(ziemia egipska) czy warto kupi ten puder?

Zastanawiwm sie nad zakupem tego pudru,ake nie wiem czy warto.Slyszalam ,ze Bi-kor to orginal ,a Ikos to gorsza wersja.Mam zagadke.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Won spam jak nie wiem co

Kupiłam egyptische firmy Bikor. Jest nędzny. A poza tym nie podano tam szczegółowego składu. Kupiłam w firmie Bikor, za zaliczeniem pocztowym. Za późno na zwrot.
W trójmieście można ją kupić w Galerii Bałtyckiej. Sama tam kupuję :)
zgadzam sie w 100% rowniez uzywam od lat, moja mama 20 lat temu uzywala juz IKOSa wiec dla mnie jest jasne ze to jest origalny produkt. Ostatnio kolezanka dala mi resztke swojego Bikora i jestem zawiedziona, nierownomiernie sie rozprowadza i tworzy plamy. Tylko niech nikt mi nie pisze, ze moze nie wiem jak stosowac bo tak jak napisalam wyzej stosuje Ikos od wielu lat!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten pudet bikor to juz taka reklama ze szok stosowalam go pol roku zeby zobaczyc jak dziala to jest wg masakra nie ziemia jak mozna takie cos
uzywac ikos jest swietna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
można kupić w Galerii Bałtyckiej w Natural Spa, poziom -1 ;)
Ja również od dłuższego czasu jestem fanką ziemi z Ikosa, naturalny odcień pięknie podkreśla moją urodę...na początku kompletnie nie umiałam jej aplikować, ale uprzejme Panie ekspedientki doradziły mi zmianę pędzla na większy i przeszkoliły w aplikacji pudru na twarz. Polecam również gorąco korektor pod ziemię..mmm cudeńko przy cerze problemowej :D
Ziemia Bi-kor również zawiera chemię konserwującą, tak więc nie wybierasz nawet pod tym względem lepszej alternatywy ;-) Poczytaj sobie nieco o składnikach ziemi Bi-kor. Powiem ci, że nieskazitelna to ona nie jest.
nie kumam przepychanek, dla mnie istotny zawsze jest sklad, i wyprobowanie na wlasnej twarzy, akurat sklad bikora mi bardziej podpasowal, a probowalam u znajomych i roznica mala, niemniej ze wzgledu na sklad zakupilam Bikora a nie Ikosa, bo unikam parabenow na ile to mozliwe. A co jest podroba czego a co nie to mi wisi i dynda :)
pisalam to bo ktos mowil ze trudno dostepny a tak zawsze mozna na miejscu kupic i porownac bikorowa ziemie i ikosowska. 5 min spacerem od jednego do drugiego sklepu. Tylko wiadomo jak ktos wejdzie do sklepu bikor i zapyta to mu powiedza na temat ikosa bajeczki... ze podroba itp. Zreszta juz pisalam o tym wczesniej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Galerii bałtyckiej 200 czy 300 od manhatanu gdzie jest bikor
Możesz rozjaśnić swoją wypowiedź? Jakiej bandyckiej?
W bandyckiej jest ikos
Z moich obserwacji wynika radosna informacja - kampania Bikor chyba została zakończona, tak więc nareszcie dyskusja będzie obiektywna.
Ej, koleżanki - o cieniach stwórzcie sobie oddzielny temat.
To jest o ziemi egipskiej, więc dajcie proszę nam święty spokój z cieniami Bikor
em, a jakie masz te cienie Bikor'owe? Ja się czaje na takie poczwórne http://sklep.bikor.pl/pl/p/CIENIE-7/10 . Tylko powiedz mi, czy one się nie osypują?
Przezorny zawsze ubezpieczony.
Hmmm... Lepiej dostępny? Klikasz - http://www.ciao.pl/ikos-ziemia-egipska-m34.html i masz ziemię u siebie. Zresztą jakie to ma znaczenie? Zamawiasz zanim skończy się opakowanie ;-) Wybieraj ten kosmetyk, który najbardziej ci odpowiada, a nie ten, dostępny pod ręką ;-)
Ikos dostałam 2 lata temu na urodziny i mam go do dzis ( jakoś strasznie wydajny - tyle że nie stosuje codziennie:) ) Bi-kor ma moja mama i tez jest fajny... jak mi się skończy to pewnie zdecyduje się na Bi-kor i nie dlatego że lepszy tylko lepiej dostępny ...pojadę do wrzeszcza i kupię a na ikosa niestety trzeba troszkę czekac :(

ps. polecam cienie bi- kor - sa świetne!
Brawo ;-) W końcu jakieś konkrety ;-)
Mnie również bardzo się podoba przede wszystkim mój osobisty wygląd korzystając z ziemi Ikos. Kiepskie pudry nigdy tego nie gwarantowały...
do góry