Widok
zgadzam sie w 100% rowniez uzywam od lat, moja mama 20 lat temu uzywala juz IKOSa wiec dla mnie jest jasne ze to jest origalny produkt. Ostatnio kolezanka dala mi resztke swojego Bikora i jestem zawiedziona, nierownomiernie sie rozprowadza i tworzy plamy. Tylko niech nikt mi nie pisze, ze moze nie wiem jak stosowac bo tak jak napisalam wyzej stosuje Ikos od wielu lat!
Ja również od dłuższego czasu jestem fanką ziemi z Ikosa, naturalny odcień pięknie podkreśla moją urodę...na początku kompletnie nie umiałam jej aplikować, ale uprzejme Panie ekspedientki doradziły mi zmianę pędzla na większy i przeszkoliły w aplikacji pudru na twarz. Polecam również gorąco korektor pod ziemię..mmm cudeńko przy cerze problemowej :D
nie kumam przepychanek, dla mnie istotny zawsze jest sklad, i wyprobowanie na wlasnej twarzy, akurat sklad bikora mi bardziej podpasowal, a probowalam u znajomych i roznica mala, niemniej ze wzgledu na sklad zakupilam Bikora a nie Ikosa, bo unikam parabenow na ile to mozliwe. A co jest podroba czego a co nie to mi wisi i dynda :)
pisalam to bo ktos mowil ze trudno dostepny a tak zawsze mozna na miejscu kupic i porownac bikorowa ziemie i ikosowska. 5 min spacerem od jednego do drugiego sklepu. Tylko wiadomo jak ktos wejdzie do sklepu bikor i zapyta to mu powiedza na temat ikosa bajeczki... ze podroba itp. Zreszta juz pisalam o tym wczesniej...
em, a jakie masz te cienie Bikor'owe? Ja się czaje na takie poczwórne http://sklep.bikor.pl/pl/p/CIENIE-7/10 . Tylko powiedz mi, czy one się nie osypują?
Przezorny zawsze ubezpieczony.
Hmmm... Lepiej dostępny? Klikasz - http://www.ciao.pl/ikos-ziemia-egipska-m34.html i masz ziemię u siebie. Zresztą jakie to ma znaczenie? Zamawiasz zanim skończy się opakowanie ;-) Wybieraj ten kosmetyk, który najbardziej ci odpowiada, a nie ten, dostępny pod ręką ;-)
Ikos dostałam 2 lata temu na urodziny i mam go do dzis ( jakoś strasznie wydajny - tyle że nie stosuje codziennie:) ) Bi-kor ma moja mama i tez jest fajny... jak mi się skończy to pewnie zdecyduje się na Bi-kor i nie dlatego że lepszy tylko lepiej dostępny ...pojadę do wrzeszcza i kupię a na ikosa niestety trzeba troszkę czekac :(
ps. polecam cienie bi- kor - sa świetne!
ps. polecam cienie bi- kor - sa świetne!