Widok

IKOS(ziemia egipska) czy warto kupi ten puder?

Zastanawiwm sie nad zakupem tego pudru,ake nie wiem czy warto.Slyszalam ,ze Bi-kor to orginal ,a Ikos to gorsza wersja.Mam zagadke.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam ziemię egipską Bi-koru :) 2 razy :) byłam zadowolona, bo dzięki niej i tuszowi mogłam zrobić cały makijaż ;) (jako puder, cień i kreskę na powiece - na mokro)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam ten puder i polecam :-) Oczywiscie Bi-Kor
Ja też mam ten puder. Stosuję tylko do makijażu wieczorowego bo bardzo mocno przyciemnia twarz. Firma bi kor. Jestem bardzo zadowolona.
Tak przyciemnia twarz,ale wszystko zalezy od tego ile tzn "warstw" na nia polozysz :-)
ja używam pudru Lavertu z Ikoru-słoneczna ziemia terakota czy coś takiego, jestem mega zadowolona to chyba już mój 4 i jest dostępny w 3 odcieniach.
Kami a gdzie kupujesz i za ile ten puder?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja stostuje na codzien bi koru egypt erde. :) polecam.. :) i starcza mi na rok.. :)
to juz 4 moj zakup :P
Właśnie chciałam sprawdzic ceny jak wygladają na necie. Powiedzcie czemu się one tak wahają nawet jezeli producent jest ten sam (ikos) i spzredawca? Czy one czymś sie rożnią?
zdecydowanie polecam Bikor ;) ta ziemia jest świetna ;) jedno opakowanie wystarcza na baaaaaaaardzo długo! J a swoje mam już chyba 1,5 roku ;))
co do tej 'Ziemi egiptu ' ikos'u nie powiem Ci.
wiem, ze cena ziemi egiptu bikoru wszedzie jest taka sama..
Ziemia egipska Ikos to jak najbardziej oryginalny produkt. Producentem jest firma niemiecka istniejąca od ponad 20 lat i to ona gwarantuję bardzo wysoką jakość produktu. Ziemia egipska firmy Ikos znana jest nie tylko w Europie ale także w USA. Także jak najbardziej polecam zakup tego produktu. Ja sama używam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moja szwagierka uzywa ikosa i jest bardzo zadowolona ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w 3miescie można gdzieś kupić?? czy tylko przez neta??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyzwoite gabinety kosmetyczne używają tylko Bikora, to coś można kupić tylko na aukcjach - co świadczy o niskiej klasie produktu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja rowniez stosuje bikor i zakupilam go na jarmarku gwiazdkowym w gdansku :)
Orginalna ziemie egipska marki bi-kor egiptische erde i puder lavertu terre de soleil mozna kupic na alegro ale tylko na jednej jedynej akcji jest orginal na pozostalych mozna naciac sie na podrobki osobisci kupilam alegrowicz Kody1976 Serdecznie polecam szybka wysylka i autentycznosc produktu
jesli macie pytania piszcie olazak0@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oryginalną Ziemie Egiptu można między innymi kupić na stronie internetowej http://www.bikor.pl . Z sklepu korzystałam 2 tygodnie temu, zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Widać, że firma zmienia wizerunek. Ciekawie się zapowiada, zobaczymy co daje.
kompletnie nie polecam ziemi egipskiej IKOSA, ma dobinki od ktorych twarz sie swieci i wyglada jak swiecaca bombka orginalna bi-kora jest matujaca i nadaje efekt naturalnej opalenizny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam,
ja kupowałam oryginalną w Pruszczu Gdańskim w Centrum Macha w sklepie ze zdrową żywnościa i naturalnymi kosmetykami ale nie pamietam nazwy
do góry