Widok

ILE RAZY!!!???

Oglaszam KONKURS!!!!

Mam pewna kolezanke ktora jest wyjatkowo niestala w uczuciach...i ma bardzo naiwnego chlopaka ktory niczego nie podejrzewa....

...ale powracajac do pytania konkursowego!!!!

ILE RAZY MOJA KOLEŻANKA ZDRADZIŁA SWOJEGO CHŁOPAKA W CIĄGU OSTATNIEGO MIESIĄCA(od sylwestra) :)??????//

Życze milej zabawy :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie chodzi o ilosc osob z jaka zdradzila....RK napisał(a):
12 or 20... ale chyba bardziej 12...
Masz moze jej zdjecie?
Albo jakis namiar do niej? Chetnie bym ja poznal i jakiegos przyjemnego wieczorka wyjasnil jej, ze zle robi;-)

hihi..

Zdrowko
Leszek
Ona nie jest niestala w uczuciach
Ona ich po prostu nie posiada.

Jezeli zdradzala w weekendy:
to 3x4wee=12 sztuk +1 piatek 31stycz= 13 sztuk

Gorzej jesli zdrazala w tygodniu (piatek zaliczam do weekendu)
bo wychodzi 17 sztuk.

I cooooo... daleko jestem.
Powinnaś jeszcze opisać, na czym ta zdrada polega - czy jest to duchowa, czy może cielesna? ...no chyba, że dla niej nie robi to żadnego znaczenia...Jeżeli odpiszesz, chętnie wezmę udział w konkursie...!

P.S. ...a jak jest nagroda za prawidłowe wytypowanie ???
NO tak chodzi mi o zdrade cielesna-przedewszystkim, o duchowej nie wspominajac :).....

Dario G ja byc facet ale to taki maly szczegolik niewazne :P

Zdjecie nie wchodzi w gre.....bo ona znow pobije nowy rekord zdrad :P

najwyzsza od to 17 tak.......powiem tylko jezeli bawimy sie w zimno cieplo....to jest letnio......Hmmm jako nagrode moge zasponsorowac pifko....(ULUBIONA MARKA I MIEJSCE WRECZENIA(jakis pub)USTALIMY POZNIEJ)...Termin ogloszenia wynikow powiedzmy sroda :P

Pozdrawiam Rafal
Jesli chodzi o poprzedni m-c to jest to styczen i mial on 31 dni. Ja stawiam na jednego faceta dziennie, czyli łącznie 31 facetow. i jak wyniki? blisko jestem?

PS> a swoją drogą - to żałosne, mam tylko nadzieje ze robi to jakos z pomyślunkiem i sie chociaz zabezpiecza (nie chodzi tu o ciąże )...
hehe nie wnikalem czy sie zabezpiecza tz. nie pytalem kumpli bo wsrod tych fecetow jest ich bardzo duzo :(

jezeli chodzi o liczbe ile razy to 31 to zimno brrrr...

strzelajcie dalej osoba ktora bedzie najblizej lub trafi ma u mnie ta nagrode :P

Pozdrawiam Rafal
12;-)

..tylko czy Rafale wiesz napewno o wszystkich zdradach?;P

zdrowko
Leszek
raczej tak bo ona mi wszystko mowi :P ale niewazne pifko bedzie dla tego kto zgadnie liczbe o jakiej mi wiadomo :P

Rafal
no dobrze, skoro zostało wyjaśnione, że chodzi o zdradę fizyczną i liczba 31 jest, jak to określiłeś "brrr..." to ja zakładam, że mniej, no chyba, że zawodowo trudni się "użyczaniem swego ciała". stawiam na 15:)))
pozdrawiam
ALEXIA BRAVO!!!!!

WYGRALAS!!! WŁasnie chodzilo o 15 razy!!!!!

Odbior nagrody proponuje na weekend...

Daj znac jakie i kiedgy gdzie i czy wogule chcesz ta Nagrode :P

Pozdrawiam!!!!
RK czy ty też bijesz rekord?...tak przy okazji ciekawe "towarzystwo", też chciałbym miec takich kolegów co by mi dziewczyne posuwali...
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
hehe ja nie uczestniczylem w tym i nie mam nic z tym wspolnego.....jest to jedynie moja kumpella ktora mowi ze tak lubi....a ci kumple to sa osoby ktore poprostu znam....a ona nie jest moja dziewczynA!!!!!!!

Pozdrawiam Rafal
Rafał:))
Dzięki, pierwszy raz w życiu coś wygrałam:)))) Trochę szkoda, że Twoja koleżanka bije takie akurat rekordy, wygląda na to, że dziewczyna ma potencjał i mogłaby go wykorzystać w jakiś lepszy sposób. Jeśli chodzi o nagrodę, hmm niezbyt lubię piwo:(( Odezwij się na mój e-mail, to może coś wykombinujemy:)))
pozdrawiam
AAAAAAAA
A ja nic nie dostane :)))
przeciez dobrze wyznaczylam granice
no....no....
Magda.....pewnie ze cos dostaniesz jakas nagroda pocieszenia moze bycc???

Jak tak to jaka :P

Pozdrawiam Rafal
Jak juz rozdajesz jakies nagrody to ja za #2 miejsce poprosze maila lub numer GG lub ICQ do tej kolezanki;-))))) hihi....

pzdr.
Leszek
YYYYYYYYYYYYMMMM
np. czy masz jakies doswiadczenie w opiece nad dziecmi????
:)))
wiadomosc z 23.04 jest do Ciebie a nie do Leszka
...a co Magda do mnie juz nic nie napiszesz?;-(

hihi;-)

--
Leszek
RK juz dwie dziewczyny do Twojego rekordu są:D...a daj namiar leszkowi na tą dziewczynę to w lutym bedzie następny konkurs:D...a leszek nam to zrelacjonuje i może ja się zdecyduje:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
hmmm npo pierwsze ja zadnych rekordow nie zamierzam bic!!!

A co do leszka to oki niema sprawy zapytam sie jej !!!

Pozdrawiam Rafal....

www.ttuninng.prv.pl
Rafal: sprytnie, sprytnie;-)

Oglaszasz konkurs, wygrywa przypadkowo dziewczyna i juz sie spotykasz z nia na piwo. Pozostalych miejsc, zajetych przez inne Panie tez nie odpuszczasz i rozdajesz nagrody pocieszenia hihi

Gratluje pomyslu.
Jak nie dostane namiaru na kolezanke rekordzistke to dodatkowo pogratuluje wyobrazni i bajeru;-)))

zdrowko
Leszek
HHHmmmm..................
Czy mozna powiedziec o mnie dziewczyna?

To moze byc komplement
ALEXIA, a jak u Ciebie z............
............dziewczenstwem (dziewczynostwem)?
Leszek już załapał o co chodzi, póżno ale załapał:D...no ale plan był doskonały, gratuluje inwencji twórczej:D
hehe dzieki za gratulacje ale
to nie o to tu chodzi........ja juz mam dziewczyna i nie zamierzam jej zdradzac nie mam tez zapedow do bicia rekordow jak kolezanka....

moze trudno w to uwierzyc ale tak poprostu oglosilem ten konkursik bo mi sie nudzilo.....a to ze moge Alexii i magdzie postawic piwo czy zaprosic gdzies to tylko by kogos nowego poznac...zaznaczam jeszcze Raz JA JUZ MAM DZIEWCZNE!!! i nie zamierzam sie z nia rozstawac....

P.S
Magda daj znac na maila skun37@poczta.onet.pl

Pozdrowionka Rafal
TAUNUS Tuning
www.ttuning.prv.pl
oki, zwracam honor...wybacz ale musze się zapytać... Twoja dziewczyna jest tak wyrozumiała że pozwala Ci chodzic z dwiema "nowo poznanymi" "kobietami" na piwko lub coś tam innego?...może idzie z Tobą?
hmmm czy to cos zlego pojsc z kims na pifko przecierz to normalne.....nie chodzi tu o zdrade tylko napicie sie pifka ona ma do mnie zaufanie....

Pozdrawiam Rafal
pierdolisz koles glupoty, laska opowiada tobie bzdury, a ty wierzysz.
ja tez lubie cos niecos, ale bez przesady, taka ilosc przestaje byc przyjemnoscia.
mysle, ze ona opowiada bajki!

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Para szuka pary (9 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

do góry