Widok

IMPEL AKADEMIA MEDYCZNA GDAŃSK

011-07-09 09:58:49, aktualizacja: 2011-07-09 09:58:49
Kilkudziesięciu byłych pracowników Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego, przejętych od 1 czerwca br. przez firmę Impel Cleaning i Hospital Serwis, nie otrzymało na czas swoich poborów. Według ich relacji, na terenie szpitala pojawiają się kolejne nowe osoby przez nią zatrudniane, które nie przeszły badań, nie mają wymaganych szczepień, a nawet umów o pracę. Firma po raz kolejny odpiera wszelkie zarzuty. Źródło

http://www.dziennikbaltycki.pl/tag/impel-uck.html

http://cia.media.pl/niewolnice_ze_szpitalnej_izby

http://cia.media.pl/impel_praca_niczego_nie_warta

Szukam ludzi którzy tam pracują bądź pracowali , dzisiaj do mnie dzwonili w sprawie owej posady w w/w firmie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecyduj się czy Ty jesteś Ana czy DANA ---Andrzeju
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, Impel to imperium. moja współpraca z tą firmą zakończyła się również długiem ok.2000 złotych, bez zaliczek i pożyczek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na oddziałach syf i wielu lewatywa potrzebna, a Waszą pracę podziwiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma to jeden z większych przekrętów. Nie napiszę konkretnie, bo oni mają cały sztab prawników.Nie zatrudniają wyłącznie sprzątaczek i ochroniarzy. Zatrudniają również osoby niepełnosprawne, na których kręcą lody w różny sposób. Nadmienię tylko, że moja współpraca zakończyła się długiem 2 tys. złotych w stosunku do firmy.Pożyczek nie brałam, ani chwilówek. Od ponad roku straszą mnie sądem. Moja opinia.... nie ruszać g... bo śmierdzi. I to na odległość! Jak najdalej od nich!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty masz 5,90 a co powiesz na 5,60 i 450zł za pół etatu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się to banda oszustów najlepiej zastraszyć człowieka żeby nic nie mówił o nic się nie upominał to jest ich strategia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dajcie sie nabrac na prace w firmie impel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda sam pracowalem w tej firmie od rana do poznych godzin wieczornych liczac na to ze moja praca zostanie doceniona ale sie rozczarowalem granda banda zlodziei!!!
placa psie pieniadze 5,90 na reke wiem bo pracuje tam a nie moge sie zwolnic poniewaz jestem samotna matke a pracuje na umowe zlecenie
KŁAMSTWO I OSZUSTWO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja znam kobietę która sporo czasu pracowała w Akademii i przeszła potem do tej firmy jak ich przejęli , na początku się bała czy umowę jej dadzą itp.ale było ok. ciekawy artykuł z ciekawości jej się zapytam bo naprawdę nie słyszałam by narzekała .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
również pracowałam i odradzam. Ździerstwo w biały dzień oraz wyzysk ; /
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyno odpusc sobie na wyplate czekasz dwa miesiace tydzien wczesniej dowiadujesz sie ze stawka godz sie zmienila do tego smieszna pani kierownik naprawde odradzam pracowalem i zostalem wyd...ny ze zrobilo mi sie przykro
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta agresywna firma nastawiona na maksymalny zysk- najpierw obiecuje pracownikowi daną stawkę a przy wypłacie samowolnie ją zmniejsza. Stąd duża rotacja pracowników,często przypadkowych "z łapanki" Ciekawe co pani dyrektorUCK zawarła w obiecanym raporcie obiecanym po 3 m-cach-pewnie wszystko ładnie i pięknie.
A w szpitalu totalny bałagan.
Tak jeszcze u nas wygląda kapitalizm jak w XIX wieku!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też pracowałm przez miesiąc i sie zwolniłm
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracowałam.Iszczerze odradzam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry