Widok

INTERNET ZABIŁ MÓJ ZWIĄZEK

Hej ludzie,piszę z nadzieją na obiektywną opinię-może,aczkolwiek nie życzę ,kogoś dotknął problem.....
Nie jestem nastolatką ,ale myślę,że to nie ma znaczenia.Opadam z si l i przestaję sobie emocjonalnie radzić - mój partner siedzi przed komputerem kilkanaście godz. dziennie,dojrzały facet siedzi jak idiota i przesuwa wojska,trwa to któryś rok i jest coraz gorzej.
Prośba ,grożba - dosłownie nic nie skutkuje. Już usłyszałam,że gdybym była prawdziwą kobietą umiałabym go odciągnąć....lub że powinnam być zadowolona że nie wychodzi na piwo tylko gra.. zaczynam go nienawidzieć,a jest miłością mojego życia...........
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 17
Boli,ale naprawdę dotarło,szkoda tylko,że trwało to tyle lat i modlę się,żeby nie dopadł mnie kryzys,bo sama dziwnie jestem zaskoczona,że nie rozpaczam tak jak zwykle,ale pewnie ostatnie zdania ,które pady z jego ust przelały "czarę goryczy"
Nie wiem co mnie czeka,na razie marzy mi się odzyskanie spokoju........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo Go kochałam ,nie godząc się na jego postępowanie w głębi duszy modliłam się "oby to co powiedział,czy zrobił" nie było prawdą i żeby już zadzwonił i oby już był.
po prostu facet sobie pozwala na tyle na ile mu pozwolisz,a ja wyimaginowałam sobie bajkę o ciepłym domku z kominkiem i tylko z nim ,latami wybaczając mu słowa i uczynki,za które tak naprawdę nie da się przeprosić.U kresu trzaskałam drzwiami,coraz dłuższy okres mijał od jego tel,potem kolejna bezsensowna rozmowa typu "ping-pong" wracałam,a on tylko utwierdzał się w tym,że cokolwiek zrobi - ja wrócę -za dzień ,za rok ,za chwilę..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze miał dostęp. Doszliśmy do kompromisu. Już mnie fakt grania nie irytuje.

Przeczytałam z zaciekawieniem wasze wpisy.

Paulina. Jestem ciekawa jak było dalej z Twoim związkiem. I przede wszystkim, jak jest teraz u Ciebie... jeśli masz chęć, by opisać.
Miło bardzo pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież anty ty lubisz kobiety grubsze to nie rozumiem czemu krytykujesz
Witam, też to samo przeżywam gra,, King Avalon,, o wojskach. Szkoda, że partner mnie nie rozumie co czuje...

a Miś to kobieta, facet czy związek partnerski :-?

Temu misiu chodziło pewnie tylko o za reklamowanie konkretnej gry.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy lubicie imprezy integracyjne? (30 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Para szuka pary (16 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

do góry