Widok
FATE :))) Nie martw sie! Tak duzo osob Cie rozumie,ze az sie nie chca przyznac...moze sie wstydza?hehe(ja sie nie wstydze i
A co do Martuni, to Ty juz wiesz co Ona miala na mysli z ta "wredna" :)))) hihihihihihi
...pewnie to samo - co Ty myslac o mnie:))))
a wiec jest dobrze:)))
wiem, ze nie potrzebnie to pisze:) bo to jasne jak slonko w poludnie na bezchmurnym niebie:)
Ps.A jesli piwko z plagiatkiem, to i beze mnie sie nie obejdzie :)Pamietaj o tym prosze....choc wiem, ze to raczej tak dla pocieszenia napisalas hmmmmmm ....Szkoda
do zobaczenia lub uslyszenia , lub tez - przeczytania :)))
Trzymaj sie radosnie i cieplo ; ucalowania serdeczne !
-nie zapominam tez o Marcie :) dla Niej to wszystko klonuje, by bylo takie same :))) hehehehe , ale zrobilem sie leniwy deczko... hmmm Juz chyba mi sie w pupe nalezy:)))wiec wsadze...tam...poduszke, by niezbyt bolalo:)))
pa
...pewnie to samo - co Ty myslac o mnie:))))
a wiec jest dobrze:)))
wiem, ze nie potrzebnie to pisze:) bo to jasne jak slonko w poludnie na bezchmurnym niebie:)
Ps.A jesli piwko z plagiatkiem, to i beze mnie sie nie obejdzie :)Pamietaj o tym prosze....choc wiem, ze to raczej tak dla pocieszenia napisalas hmmmmmm ....Szkoda
do zobaczenia lub uslyszenia , lub tez - przeczytania :)))
Trzymaj sie radosnie i cieplo ; ucalowania serdeczne !
-nie zapominam tez o Marcie :) dla Niej to wszystko klonuje, by bylo takie same :))) hehehehe , ale zrobilem sie leniwy deczko... hmmm Juz chyba mi sie w pupe nalezy:)))wiec wsadze...tam...poduszke, by niezbyt bolalo:)))
pa
CENZURA W ONET.PL
niestety onet.pl intensywnie stosuje cenzurę i nie zamieszcza wielu interesujących wypowiedzi.
wolność słowa wg redaktora onet.pl jest jednostronna- najwyraźniej ma on prawo decydować co się nadaje a co nie.
przy czym usuwane są wypowiedzi, które mogą narazić onet.pl wobec frakcji istotnych politycznie.
no cóż- a wydawało nam się, że mogło to być niezależne forum...
widocznie trochę wody musi jeszcze upłynąć, zanim ten cud nastąpi.
wolność słowa wg redaktora onet.pl jest jednostronna- najwyraźniej ma on prawo decydować co się nadaje a co nie.
przy czym usuwane są wypowiedzi, które mogą narazić onet.pl wobec frakcji istotnych politycznie.
no cóż- a wydawało nam się, że mogło to być niezależne forum...
widocznie trochę wody musi jeszcze upłynąć, zanim ten cud nastąpi.
Stiller
A tak poważnie to wiesz że u mnie co nieco się działo w piątek.....ale było minęło....żałuj.Aha-mój Bracki ze swoją dziewczyną i Bródka z Magdą najprawdopodobniej wpadną do mnie do Słubic w czwartek.....jak chcesz się z nimi zabrać to zagadaj z Łukaszem........Posiedzicie do poniedziałku, a o nocleg się nie martw.... I jeszcze jedn-usuń trochę maili ze skrzynki bo nie mogę nic Ci wysłać i zmuszasz mnie do mówienia o prywatnych rzeczach na szerszym forum.......:)
fate
Zmieniłaś światopogląd?Z facetami na piwo?Oj chyba muszę Cię sprowadzić na właściwą drogę:)
Do oczu nikomu nie wpadłam...co one Ci nagadały?Albo nie, nie chcę wiedzieć:)No dobra, może troche, ale Ty wiesz, że ja jestem grzeczna i postąpiłam tak, że możesz być ze mnie dumna:)
Kiedy przyjeżdżasz na wieś??Pójdziemy na dyske do remizy;)
Do oczu nikomu nie wpadłam...co one Ci nagadały?Albo nie, nie chcę wiedzieć:)No dobra, może troche, ale Ty wiesz, że ja jestem grzeczna i postąpiłam tak, że możesz być ze mnie dumna:)
Kiedy przyjeżdżasz na wieś??Pójdziemy na dyske do remizy;)
ponownie przemawia
powtor_z_hol_ssen
konie konie??? niech nie ida na rzez, ja je zywcem zjem dajcie mi koniaaaaa....
z kopytami!!!!
nie narzekam czysty ekologiczny i w ogole jestem
nawet sladu po koniu nie zostanie...
i nikt go nie bedzie mielil
tylko ja troche pomemlam w gembie bo tak przyjemnie czasem sobie cos przezuc... uaaaa...
czemu nikt mnie nie kocha?
co to ma byc?
nikt mnie nie odwiedza i w ogole...
ja sie tak nie bawie
nawet konia nie chca mi przyniesc do jedzenia...
ach gdzie te czasy...
konie konie??? niech nie ida na rzez, ja je zywcem zjem dajcie mi koniaaaaa....
z kopytami!!!!
nie narzekam czysty ekologiczny i w ogole jestem
nawet sladu po koniu nie zostanie...
i nikt go nie bedzie mielil
tylko ja troche pomemlam w gembie bo tak przyjemnie czasem sobie cos przezuc... uaaaa...
czemu nikt mnie nie kocha?
co to ma byc?
nikt mnie nie odwiedza i w ogole...
ja sie tak nie bawie
nawet konia nie chca mi przyniesc do jedzenia...
ach gdzie te czasy...
k.nn. i fate też...
no dobra jeszcze ja:)
Oj K.NN. jeśli masz dobre zdanie o Fate tzn że jej nie znasz;)
A zimno ja też lubię bo można chodzić w czapce!!Ja praktykuję i się cieszę:)
Pozdrawiam Was z mroźnej prowncji;)
"tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie"-fate masz kabanosa??
A black już się przegrywa-ja pamiętam w przeciwieństwie do niektórych nie dających znaku życia Chełmianek:)
Oj K.NN. jeśli masz dobre zdanie o Fate tzn że jej nie znasz;)
A zimno ja też lubię bo można chodzić w czapce!!Ja praktykuję i się cieszę:)
Pozdrawiam Was z mroźnej prowncji;)
"tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie"-fate masz kabanosa??
A black już się przegrywa-ja pamiętam w przeciwieństwie do niektórych nie dających znaku życia Chełmianek:)
A nie wierzcie sobie dalej
Paradise Lost Believe in nothing, I am nothing
AWARE OF SOME, AWARE OF NOTHING MORE,
I HAVE NO FAITH I CANNOT SETTLE SCORES,
YOU HOPE SOME DAY, I'LL MOVE OUT OF THE DARK,
YOUR WISHES FAIL 'CAUSE I AM NOTHING...
SLAVE TO IT ALL ONCE AGAIN I FEAR,
SLAVE TO IT ALL ARE THE ONES MOST DEAR,
THRILLING YOU ALL WITH MY TALES NOT REAL,
YOU BELIEVE IN THEM TIME AFTER TIME...
ON HOPELESS DAYS I SIT AND JUSTIFY,
A WHOLESOME LIFE, OF WHICH I'M SO DEPRIVED,
I HOPE AND PRAY, THAT I WON'T STAY AROUND,
TOO LONG TO STAIN, 'CAUSE I AM NOTHING...
HOPE SOMEDAY?
I COULD BE WRONG...
AWARE OF SOME, AWARE OF NOTHING MORE,
I HAVE NO FAITH I CANNOT SETTLE SCORES,
YOU HOPE SOME DAY, I'LL MOVE OUT OF THE DARK,
YOUR WISHES FAIL 'CAUSE I AM NOTHING...
SLAVE TO IT ALL ONCE AGAIN I FEAR,
SLAVE TO IT ALL ARE THE ONES MOST DEAR,
THRILLING YOU ALL WITH MY TALES NOT REAL,
YOU BELIEVE IN THEM TIME AFTER TIME...
ON HOPELESS DAYS I SIT AND JUSTIFY,
A WHOLESOME LIFE, OF WHICH I'M SO DEPRIVED,
I HOPE AND PRAY, THAT I WON'T STAY AROUND,
TOO LONG TO STAIN, 'CAUSE I AM NOTHING...
HOPE SOMEDAY?
I COULD BE WRONG...
Ezechiel 25:17, pulp fiction
Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranie złych ludzi.
Błogosławiony ten co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności
bo on jest stróżem Brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.
I dokonam na tobie srogiej pomsty w zaparczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci, I poznasz, że ja jestem Pan kiedy wywrę na tobie swoją zemstę.
Błogosławiony ten co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności
bo on jest stróżem Brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.
I dokonam na tobie srogiej pomsty w zaparczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci, I poznasz, że ja jestem Pan kiedy wywrę na tobie swoją zemstę.
"Samotności cichy płacz
Przytłaczający obraz
kamienne słowa...
rzucone zapadliny
Sens..we łzawicy
Wspomnień bolącej
Samotności
Brak słów ludzi
Sensu cierpienia..
istnienia wytloczony
grymas.. nóż
Sunący po żyłach
Skrzypiec tonu
do śmierci gra
nikt nie zwróci uwagi..
Zajęty tłum..własnymi
sprawami ..."
Przytłaczający obraz
kamienne słowa...
rzucone zapadliny
Sens..we łzawicy
Wspomnień bolącej
Samotności
Brak słów ludzi
Sensu cierpienia..
istnienia wytloczony
grymas.. nóż
Sunący po żyłach
Skrzypiec tonu
do śmierci gra
nikt nie zwróci uwagi..
Zajęty tłum..własnymi
sprawami ..."
Do tego zajetego wlasnymi sprawami, choc wydaje mi sie ze wlasnie ON nie jestes zajety...
Jesli jestes tym kim mi mysle, a wydaje mi sie, w sumie jestem prawie pewna ze mogla napisac to tylko jedna osoba, no chyba ze sobie ktos zart zrobil... jejku ale zakrecilam, ostanio zatracilam nawet umiejetnosc "wyslawianaia" sie, o ile ja kiedykolwiek posiadalam... heh..
No wiec jesli jestes TA osoba, to wlasnie TY nie jestes zajety tylko swymi sprawami i mimo braku czasu masz chwilke by zmarnowac ja na moja osobe.. za co dziekuje...
PS:"Błogosławiony ten co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności" ten fragment dotyczy wlasnie chyba Ciebie...
No wiec jesli jestes TA osoba, to wlasnie TY nie jestes zajety tylko swymi sprawami i mimo braku czasu masz chwilke by zmarnowac ja na moja osobe.. za co dziekuje...
PS:"Błogosławiony ten co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności" ten fragment dotyczy wlasnie chyba Ciebie...