Widok

Ifka

Żyjesz? Ja tylko żartowałem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mixer

Ehh, z sentymentem wspominam tamte końcówki...
No ale skoro miałeś z nimi...klopoty...ukhm...to..no cóż, dobrze, że masz nowe...(końcówki, nie kłopoty;))

Kwisatz

Nio coś tam mam...Grobowca niestety nie, Miyu obecnie też...ale mam inne...Tenchi Muyo, DiGi Charat, Nausicaa, Plastic Little, Escaflone, Ghost in the shell...w tej chwili mam tyle, wszystko na cd...

Zwierz....

Wpływ filmów na psychikę dzieci? (TYLKO TO POWAŻNE ZNALAZŁAM)
Czasy się zmieniają, nie tylko filmy mają zły wpływ na psychikę (no i nie tylko dzieci). Temat woda...

Zwierz

Znów masz rację...
Pozdrówcie swojego "przepracowanego" kolegę przykro, że trafił do "ośrodka wypoczynkowego".
Poszukam, mówisz 4 strony wcześniej???
Nie mam kompa w domu, "padł mi", a wiesz jak to jest w pracy...nie można skupić się na jednym...

Ifcia i TWA

Niestety dla Ciebie i pozostałych z Towarzystwa WA moja propozycja była o wiele bardziej kusząca niż zwykły pub z piwem, poza tym w Kocborowskich pubach mają tanie piwo. Co prawda z pewnymi ograniczeniami (tańsze tylko do siedemnastej) ale po 17 i tak wszyscy powinni się zgłosić do swoich oddziałów w Klinice. Za nieprzestrzeganie przez pacjentów regulaminu grożą kary. Np."3 dni w pasach".

Kiwdul Nneb i Plagiat

Ani Kochorowski ani Kochowski. Panowie obaj mają dysgrafię, czy na oczy wam padło?? Cofaniem czasu zajmuje się prof. Albert E. -> i to tylko przypadkowa zbieżność imion. Bez Twojej osobistej wizyty, Kiwdul w Klinice, nic nie zdziałam. A na dni otwarte przyjechać Ci się nie chciało. Żałuj. Zwiedzający mieli doskonałego przewodnika po obiektach szpitalnych i okolicznych cmentarzach

Ifka

A kozy to w Pacanowie!!!

Ifka

Tak ciężko to już znaleźć ciężko w okolicach 4 strony, ale mniejsza o to.
W kocborowie byliśwy w odwiedzinach u mojego przyjaciela, który miał nieszczęście trafić do tamtejszego ośrodka "zdrowia".

Zwierzaku

Przeoczyłam coś???
Nie widzę nic do mnie.... maila też nie dostałam

Szkoda, że nie zdążyliście, a co robiliście w Kocborowie? Słyszałam, że kozy już podkute...

!

Leczenie Pifkiem?
Chyba że wzmacniasz działanie psychotropów!

Ryouko

Czy maszdobrą wersję "Grobowca świetlików", "Vampire Princess Myiu" film lub serial i inne anime w wersji na kasetach video lub komputerowej?

Mixer

Wodnik Szuwarek? Z wodorastami byłoby Ci do twarzy!

Ifcia

Z Kocborowa nie zdążyliśmy. Mieliśmy w planach by wpaść z Mixerem i Kiszczakiem ale nie zdążyliśmy. Trudno, może następnym razem. A poza tym nie wypowiedziałaś się chyba na temat moich ostatnich postów do Ciebie (tych poważnych). Chyba że masz jakiś ciekawy dla Ciebie temat.

cisza

Cóż tu tak spokojnie? Wer i zwierzak próbują ... ja i tak z tych Waszych wywodów nic nie rozumiem.
Liczby dla mnie są niezrozumiałe
Pozdrawiam obu Panów
Ps. Dlaczego nie było wczoraj nikogo dodatkowego na spotkaniu w TTK ?
Czekaliśmy na granaty ....

Plagiat

To żeś trochę za póżno przyjechał. Chyba bieżnik ciśię zupełnie wytarł. A Kocborowo tak ładnie wygląda Z ZEWNĄTRZ. Tam to by ci dali bieżnik...

Wrrrrrrr

Pokłóciłabyś się z kimś? O jakie biedne dziciątko. TO WYJDŹ NA ULICĘ I KOGOŚ ZACZEP !! (może Cię zgwałci hihi)

Kidul NNeb

A ja bym wolał żeby Amerykanie przegrali!

Wer

To są banały.
Rozwiązanie numeryczne układu dwuch równań rrc skalarnych można przedstawić można przedstawić jako wektor w przestrzeni 2N wymiarowej gdzie N jest ilością puntów siatki... Możesz przestać podwarzać moje kompetencje?

........................................................................

.....spać...spac już trzeba...bo kiedy , , jak nie teraz?!
Wczoraj?...Dzisiaj?Jutro?.........................
spać
teraz

Sprostowanie

dr. Albert Kochorowski mialo byc z gory uprzejmnie acz niezbyt nachalnie przepraszam

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry