Widok

Ifka

Żyjesz? Ja tylko żartowałem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Lecter

Może to i dobra metoda terapeutyczna z takim nie-określaniem całości. Ale jesli nie jestem zła, tylko te cechy we mnie są, to nie jestem również i dobra, tylko posiadam takie cechy. I odpowiedzialna za swoje uczynki może równiez nie jestem, to moje cechy. Oddzielenie różnych cech od "ja" może ułatwić operowanie nimi, ale ja potrzebuję samookreślenia, a nie odpowiada mi bycie tylko workiem na cechy. Oddalając od siebie złe cechy, a zostawiając dobre czuję, że popełniam hipokryzję. Oddzielając wszystkie czuję się nagim, martwym szkieletem. Walka z sobą jest nieunikniona.

......

20 minut to 20 minut. Postaram się przyjść za tydzień, odezwę się. Jak przeżyję.

Ameno

Nie ma Cie na czacie . Mam sytuacje awaryjna i musze jechac. podaj jakis termin. i zrób to dla mnie o co Cię prosiłem naprawdę prosze
piozdrawiam

Kimok wpadł na Kabaret

Co z tego wyniknie? Chałtura?

Fiona

To nie było życzenie. To było mi wstyd, że nic nie pamiętam.

Zwierz

Pegaz... typu buldog? Chodzi o coś trzepoczącego skrzydłami i o szerokim, zaślinionym pysku, tak? Z takim wyglądem też chyba nic, tylko bym warczała.

Cz@ty

Czaty, he, he. "Czatować", hi, hi, hi. Czekać na czata(ch), uhahaha.Kto chce ze mną poczatować? Akto chce być ofiara czatowania? Może ktoś cierpi na niedosyt zainteresowania?

Amena

Jesteś może dziś osiągalna?? . A książka i tak będzie , zobaczysz
pozdrowienia

Ifciu

Nie śmiałbym nawet pomysleć i nie przyszło mi nawet do głowy , że to mogłoby być do mnie . Co innego gdybyś napisała taki text : " Korekta - przesuwam spotkanie na 18 oo , ponieważ muszę odebrać wcześniej nóż od ostrzyciela ". Od razu wiedziałbym , że to spotkanie ze mną :))))))))
Pozdrowienia ostre

...............

Ifka,
w niedzielę o tej porze to byłam w pracy, nawet gdybym wiedziała o spotkaniu....

Kwisatz,
zobacz koniecznie Grobowiec... tam co prawda nie ma żadnych nadprzyrodzonych mocy, ale jest to film, którego nie da się zapomnieć. Reżyser opowiedział w nim swoją historię, ale chciał się oczyścić i coś zmnienił...

Zwierz,
czytałeś zapewne Rok `84? to jest studuim perfekcyjnego podporządkowania sobie człowieka... Kiedyś ludzie na stosie przeklinali oprawców, potem buntownicy ginęli, do ostatka wierząc w swoje idee... a może już niedługo będzie ten rok?

Wakagi,
ta książka nie powstanie. Nigdy.

Wer,
miłej zabawy. Ale naprawdę, nie trzeba mnie oszukiwać, jeżeli zadaję pytanie - zawsze można nie odpowiadać. Cóż... znasz przecież HP, prawda?

..........
Trzymajcie się!

ortodoksyjny fundamentalisto z brzeźna

Hm...trzeba by to rozważyć...co możesz mi zaoferować?

Mixer

To było Twoje życzenie...więc od Ciebie zależy, jak szybko je spełnię...

L.B. czy K.N. ???

Zauważyłem panie Nneb że jest pan stałym bywalcem HP. Miło że pamięta pan o znajomych, nawet tych widzianych raz w życiu, ale wysyłać sms-y po drugiej w nocy... Tak czy inaczej życzę panu również dobrych nadchodzących dni, przespanych nocy i odmiany losu na lepsze.

Fionn

MARZYSZ CZASEM O DZIENNYM ROZKŁADZIE ZAJĘĆ MIXERA. TAKIE PODRĘCZNE CO, GDZIE, KIEDY?
zaczaić się w krzakach i zniszczyć? WOW!!!

Fionn, Ryouko i wszystkie inne wersje Ciebie

Aby spełnić życzenie musisz mnie znaleźć. Zaczaić się gdzieś. Wiesz gdzie najlepiej? Pewnie nie...

Ifcia

Gdzie ty pracujesz?

Urlop

Coraz bardziej doceniam moją ciepłą posadkę.

Mixer

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...a w każdym razie to życzenie....;)

Fionn

Zabij mnie. Niic z tamtego sylwestra nie pamiętam. Dopiero molo z Anathemą kilka dni po sylwestrze mi coś prześwituje pomiędzy szarymi neuronami

Urlop...

Pracuję .... nie na zlecenie
wcześniej na umowę, ale wiesz jak to jest...
Cóż z kodeksem, praca to jak dżungla...
wiecznie walczysz

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry