Widok
kasia100 napisał(a):
> Może też ktoś poleci inteligentnego, kulturalnego, znającego
> się dobrze na różnej muzyce (niekoniecznie "weselnej")
> człowieka?
Z czystym sumieniem mogę polecić mojego znajomego, który ponć się zajmuje prowadzeniem wesel. Ostatnio miałam okazję bawić się na balu sylwestrowym, który on prowadził i było naprawdę super. Już na tym forum podawałam kiedyś namiary ale nie zaszkodzi jak podam jeszcze raz-tel. 0503-72-18-13. Życzę trafnego wyboru.Pozdrawiam
P.S.
co do tematu Twojej wiadomości: "ile kosztuje DJ?" co do osoby polecanej przeze mnie -to nie mam pojęcia, natomiast ogólną informację którą znalazłam na tym forum to ceny są podobno w granicach 800-1500. Ale chyba są i tańsi.
> Może też ktoś poleci inteligentnego, kulturalnego, znającego
> się dobrze na różnej muzyce (niekoniecznie "weselnej")
> człowieka?
Z czystym sumieniem mogę polecić mojego znajomego, który ponć się zajmuje prowadzeniem wesel. Ostatnio miałam okazję bawić się na balu sylwestrowym, który on prowadził i było naprawdę super. Już na tym forum podawałam kiedyś namiary ale nie zaszkodzi jak podam jeszcze raz-tel. 0503-72-18-13. Życzę trafnego wyboru.Pozdrawiam
P.S.
co do tematu Twojej wiadomości: "ile kosztuje DJ?" co do osoby polecanej przeze mnie -to nie mam pojęcia, natomiast ogólną informację którą znalazłam na tym forum to ceny są podobno w granicach 800-1500. Ale chyba są i tańsi.
Drogi mirku...jesli nie jestes zorientowany, to wyjasnie ci że moj mail i namiary ---to kontakt do kilkunastu osób w trójmiescie ktorre prowadza ,organizuja, nagłasniaja, oswietlają imprezy.I robia jeszcze inne rzeczy zwiazane z muzyka, wiec nie bądz zdziwiony jesli pod moimi namiarami zobaczysz jeszcze jakies inne ciekawe ogłoszenia.A parze ktora mnie polecila na forum dziekuje.
Prowadzę wesela i chętnie zapraszam do współpracy.
Wszystkie szczególy wesela ustalam wcześniej - ja ze swej strony
moge doradzic i omówic bardzo wiele istotnych szczególów jak np.: pierwszy
taniec, muzyka, przerwy, podziekowania dla rodziców, oczepiny, konkursy itp. Gram wesela za cenę 650- 750 zł wliczając w cenę transport, moje nagłośnienie, sprzęt,płyty i prowadzenie
Szczegóły : www.djrobert.republika.pl tel 678-75-73 lub 0502-99-73-00
Wszystkie szczególy wesela ustalam wcześniej - ja ze swej strony
moge doradzic i omówic bardzo wiele istotnych szczególów jak np.: pierwszy
taniec, muzyka, przerwy, podziekowania dla rodziców, oczepiny, konkursy itp. Gram wesela za cenę 650- 750 zł wliczając w cenę transport, moje nagłośnienie, sprzęt,płyty i prowadzenie
Szczegóły : www.djrobert.republika.pl tel 678-75-73 lub 0502-99-73-00