Widok

Ile kosztuje garnitur?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się ile przeznaczyć na garnitur. Kupić gotowy, czy może uszyć u krawca. Jeśli szyć to u kogo?
K.B.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sklepie musisz lyczyc około 1000 za dobry garnitur, ale odradzam Sunset Suits
dlaczego odradzasz?
Ja proponuje szycie, mój M nawet nie mysli o kupowaniu w sklepie :))
Koszt szycia 800-1000zł z materiału krawca a w sklepie już od 600zł np. w carefourze...
Ja kupię chyba w Szeflerze w Alfie na Przymorzu. Pójdzie na to jakieś 900 zł (garnitur 650 + kamizelka w kolorze ecru za 250).

W Sunsecie kupowałem sobie garnitur na studniówkę, ale to było jakieś 5 lat temu, i do tej pory go mam - nie mogę powiedzieć,że jest zły, bo używałem go jeszce rok temu :P
My kupilismy w Agnes, rozmiar jak szyty na miare.Kosztowal 1290zl, plus 100zl koszula i jeszcze kamizelka ale nie wiem ile bo zalezy jaki material wybierzemy.Sliczny i orginalny.Tak w ogole to sie chyba surdut nazywa.
nacia mozesz mi na maila swojego krawca podesłac-znazcy namairy oczywiscie:)dzieki
vistula jest super,ale tez nienajtansza
Dziewczyny a jakie firmy mamy wogole w 3miescie garniturow?
(nie mowie o Sunset Suits) Interesuje mnie Licona, Wilvorts.
Moze, ktoras zWas wie, gdzie takie garnitury u Nas dostane?
W Gdyni w sklepie PAWO na ul. Armi Krajowej są ładne garnitury i dopasowanie gratis. Kupiliśmy tam garnitur na ślub dla mojego narzeczonego i jesteśmy zadowoleni, tkaniny dobrej jakości. Teraz jest tam obniżka 50%
niestety znam tą firmę od podszewki bo kiedyś tam pracowałem
tzn Sunset
Wilvorst (jeśli dobrze pisze) jest na 100% w salonie Farage. Piękne materiały a cena około 1500zł.

Pawo ma bardzo ladne kroje garniturow, ale przy wyborze nie kierujcie sie cena. Moj maz kupil tam garnitur do pracy, ktory po jednym noszeniu sie caly zmechacil i skulkowal. Kosztowal 600zl, a panie tak zachwalaly...
do góry