Widok

Ile kosztuje nowy uśmiech?

Opinie do artykułu: Ile kosztuje nowy uśmiech?.

Do niedawna hollywoodzki uśmiech można było osiągnąć za pomocą aparatów ortodontycznych, które choć poprawiały zgryz, nie zmieniały kształtu zębów czy ich koloru. Teraz w tym celu stosuje się najczęściej licówki. U kogo sprawdzają się najlepiej i ile trzeba zainwestować w nowy uśmiech?Licówki to rodzaj płytek przyklejanych do zęba, wykonanych najczęściej z porcelany lub kompozytu. - Często tłumaczymy pacjentom, że nakłada się je na podobnej zasadzie jak tipsy na paznokcie - mówi lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no nie koniecznie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla nich wszędzie w Europie jest taniej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja ostatnio wybieliłem sobie zęby za 800 zł i jestem bardzo zadowolony!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

zrobiłam i byla to najlepsza inwestycja !!! uwielbiam swój piękny biały uśmiech z przyjemnością patrzę na każde swoje zdjęcie...ciagle się usmiecham i zauważyłam że ludzie też dzięki temu inaczej mnie postrzegają... żałuję ze nie wiedziałam o takiej metodzie w dniu ślubu gdzie każde zdjęcie z uśmiechem pochowałam głeboko do pudełek... nosiłam aparat i niestety na niewiele się to zdało...i jakoś moich prawdziwych brzydkich zębów wogóle nie było mi szkoda opiłować
bardzo dbam o licówki, chodze co pół roku na czyszczenie, nie palę, nie obgryzam nic.... mam nadzieje ze posłużą mi jak najdłużej :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

dokładnie, inwazyjność jest największą wadą licówek

Pomijając kasę, szlifowanie zdrowych zebów aby zdecydować sie na nietrwałe tozwiązanie to bezsens
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

poza tym nie trzeba robić aż 20 zębów!! ja mam tylko 8 licówek u góry nie mam tak szrokiego usmiechu jak Julia Roberts więc tych tylnych i tak nie widac poza tym akurat tylko przednie były nierówne
dolne mam wszystkie swoje bo są równe tylko zostały wybielone aby nie było różnicy kolorów...za licówke płaciłam 1tys zł czyli całośc 8 tys + jeszcze koszty wybielania... tyle to niektórzy wydaja na jakieś egzotyczne tygodniowe wczasy wyjazdy żeby sie potem pochwalić fotkami na FB
warto sie samemu zorientować i porozmawiać ze stomatologiem bo nie zawsze są to jakieś astronomiczne kwoty
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyrywanie ósemek

Dobry wieczór
Polecam wyrywanie ósemek tylko pod mikroskopem sama tego doświadczyłam
u najlepszego wg mnie stomatologa p. dr Sławomira Błażejewskiego w Gdąńsku
przy ul.Suwalskiej .
Polecam sama doświadczyłam.
Pozdrawiam
Aleksa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

I kolejny internetowy znawca... W "metropolii" Gdańsk to możesz sobie kupić wśród patoli te 40 metrów za 200 i więcej tysi... W Wejherowie dostaniesz ponad 60 metrów nie mówiąc już o tańszym życiu, braku korków, braku smrodu z szadółek. Tak więc żyjcie sobie w tej waszej "metrowsi" i dalej udawajcie miastowych a "biznesmeny" się ciesza jak golą frajerów za gdańsk w dowodzie ahahahaha :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

zobaczcie na necie jak wyglądają oskrobane zęby pod licówki

To wam się odechce licówek.
Wyobraźcie sobie że nakładka odpadnie np w drugim dniu 3 tygodniowych egxotycznych wakacji
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

wolę zdrowe, zadbane, wyprostowane i nawet lekko żółte (bo mało kto ma naturalnie idealnie białe) niż licówki - trochę to chore i w większości wypadków wygląda nienaturalnie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

żółte zęby są zdrowe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

bo bez mikroskopu

to już ten dr zębów nie widzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

niezła reklama

Artykuł sponsorowany?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie o cenę tu chodzi ale o jakość świadczonych usług...
wszyscy tak narzekają na Polskę ale jak się mają leczyć to szybciutko wracają do kraju potulni jak baranki...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

daj spokój na alkohol to jakoś nikomu nigdy nie brakuje dopiero dramat jak trzeba sobie żeby naprawić....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie o cenę tu chodzi ale o jakość oferowanych usług kto miał wątpliwą przyjemność korzystania z dentystami zza granicy ten wie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry