Widok

Ile kosztuje uszycie sukni?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może mi napisać ile kosztuje (mniej więcej) uszycie sukni ślubnej w salonie krawieckim? Suknia bez żadnych udziwnień. Zastanawiam się co mnie lepiej wyniesie - kupno używanej, wypożyczenie czy może uszycie?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyslalam Ci maila:)
poproszę :)
moniagg1@wp.pl
O ile sie nie myle to jest to box 522 jedyny ktory szyje suknie slubne. Na samym dole, musisz dojsc do korytarza z lewej strony i tam w srodku jest ten box. Bardzo mila obsluga choc miejsca tam jest malo. Nawet jakbys chciala moge Ci podac nr tel do tej Pani co mi szyje.
Dzięki, musiałabym się tam wybrać i zrobić wywiad :)
Fajnie, bo jestem z Gdyni to bym miała blisko, a czy pamiętasz może nr boxu w którym szyjesz swoją sukienkę, bo jest kilka które szyją :)
Moja suknia jest raczej prosta z dluzszym ogonem. Wzor mam z madame blanche. Material wyniosl mnie okolo 250zl mam satyne biala oraz koronke do zdobienia tylko u gory. Suknie szyje na Hali gdynskiej na dole u Pani Danusi. Naprawde jestem zadowolona
sanszajn a gdzie szyjesz?
ile kosztował cię materiał?
czy twoja suknia jest bardzo wymyślna czy z rodzaju tych prostszych, bez bufek, falban?
ja 1500 suknia, welon i bolerko
Ja szyje u krawcowej z moim materialem za 850zl. Bylam na pierwszej przymiarce i jest super. Wlasnie taka jaka sobie wymarzylam
2000zl -suknia plus bolerko plus dlugi welon i krotki.
krawcowa z wejerowa
ja tak samo będę szyła suknie w lenetti- w środę idę na zdjęcie miary :) no i niestety nie załapałam się już na bolerka, jak to mówią peszek ;)
ja podpisywalam umowe do konca roku i mam bolerk ow cenie-ale tutaj chyba samo bolerko kosztuje 80 zl
ja szyłam w salonie Tyszkiewicz w zeszłym roku i zapłaciłam 1800 zł za suknię plus 150 za bolerko. polecam!

cena jest w dużym stopniu uzależniona od rodzaju materiału oraz rodzaju i ilości koronki.
Ja szyje w salonie Lanetti, na Żabim Kruku, u p.Ani
www.lanetti.pl - szyly tam juz moje kolezanki, wiec jak dla mnie jest to jakas wizytowka, widzialam wyniki
eni_a, englein - gdzie sa takie ceny?
moja 1500 zl
ok. 1500... przynajmniej taka cenę ja usłyszłam jak byłam w pracowni i w sumie wole uszyć i miec dla siebie a później ewentualnie sprzedać niż bawić się w wypożyczanie, a później zamiast sie bawić i cieszyć martwić się czy przypadkiem nic sie nei stanie z suknią i stracę daną zaliczkę ... no a w salonie to cena ok 2500 (to chyba tak minimum jak sie zdażyłam zorientować), a wypozyczenia 1300+650 :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry