Widok
zależy jak chce sie ustroić:) Mi osobiście nie podoba sie wstawianie sztucznych kwiatów a potem ich wynoszenie. Niektóre firmy (kwiaciarnie) oferują strojenie tylko szpaleru a inne dodatkowo np trzy ikebany w postaci ogromnych koszy to wtedy nie ma sie co dziwić ze wychodzi 2000, widziałam też strojenie ze świecami płatkami i innymi duperelami:D wiec pytanie ile płacicie jest baz sensu bo powinna być cena i sposób dekoracji Pozdrawiam
jakoś tak nie ufam sztucznym kwiatom. A ta siostra co hce 500 zł to się nieźle ceni, skoro niektóre kwiaciarnie biorą po 300-400. To jakaś siostra - artystka chyba, może się minęła z powołaniem... ;-)
My na pewno będziemy mieli dekorację, z kwiaciarni, która w tym kościele zawsze robi strojenia. Naprawdę ładne, wedle życzenia - mnie lub więcej, no i niedrogo. Ale to w Kartuzach... :-/
My na pewno będziemy mieli dekorację, z kwiaciarni, która w tym kościele zawsze robi strojenia. Naprawdę ładne, wedle życzenia - mnie lub więcej, no i niedrogo. Ale to w Kartuzach... :-/
Nam ksiadz w straszynie powiedzial ze 3 bukiety, swieczniki i harfa przez lawki kosztuja 500 zl. Zapytalam czy to dzieli sie na 4 pary ktore maja w tym dniu slub, bo to strasznie drogo, a on do mnie ze cena jest za usluge i ze sie nie dzieli. kazdy placi tyle samo. I powiedzail rowniez ze jestem pierwsza osoba od ktorej slyszy ze to drogo.
...czyzby inni bali sie to powiedziec???
Chetnie bym nie brala dekoracji, ale po nas jest slub od razu i chyba bedziemy zmuszeni.
...czyzby inni bali sie to powiedziec???
Chetnie bym nie brala dekoracji, ale po nas jest slub od razu i chyba bedziemy zmuszeni.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
kwiaty62 napisał(a):
> alycja_83 napisał(a):
> Profesjonalna dekoracja kościoła już od 200zł ,zapraszam
> www.glorioza.net
U mnie chca te 500 za 4 bukiety przy ołtarzu, bez zadnych cudów - wcale to pieknie nie wyglada. Zeby to chociaz byla dekoracja z kwiatow i cos na lawkach to oki ale tk to niech spadaj.
kwiaty62 dzieki za oferte ale moj slub jest 100 km od gdanska :-(
> alycja_83 napisał(a):
> Profesjonalna dekoracja kościoła już od 200zł ,zapraszam
> www.glorioza.net
U mnie chca te 500 za 4 bukiety przy ołtarzu, bez zadnych cudów - wcale to pieknie nie wyglada. Zeby to chociaz byla dekoracja z kwiatow i cos na lawkach to oki ale tk to niech spadaj.
kwiaty62 dzieki za oferte ale moj slub jest 100 km od gdanska :-(
I wlasnie dlatego wole nic. Na piekne dekoracje za kilka tys mnie nie stac, a jak mam placic kilka stow za sztuczne, zakurzone badyle, ktorych nie cierpie i jeszcze uslyszec, ze sie tego nie dzieli itp, to wole nie miec niczego.
Poza tym niektore koscioly sa piekne same w sobie. Polska parafia w L, do ktorej chodzilismy na nauki miala przepiekne biale bukiety i to bez okazji!
Poza tym niektore koscioly sa piekne same w sobie. Polska parafia w L, do ktorej chodzilismy na nauki miala przepiekne biale bukiety i to bez okazji!