Widok

Ile placicie za makijaz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za makijaz w dniu slubu bo dzis zadzwonila do mnie moja makijazystka i zazyczyla sobie 200 zl wiem wiem pani ela bierze 250 a wiza i mmemegi??Moze macie do nich numer telefonu bardzo Prosze bylabym wdzieczna:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiza jesli sie nie myle 120 slubny + probny 50 zl
nie myslisz sie dokladnie tyle :-))

image
wiece co dziewczyny dlaczego az tyle pieniazkow placi sie za makijaz ja zawsze myslalam ze fryzura jest drozsza bo ja w salonie za fryzure slubna place 100 zl a za makijaz mam ponad 100 o jejku zalamalam sie chyba jednak zrobie sobie sama makijaz :):)
wiesz co wszystko co jest "slubne" jest drozsze takie prawa rynku jak bys poszla do fryzjera i nie powiedzila ze chcesz slubne uczesanie to za to samo zplacilabys pewnie polowe mniej a tak niestety ....
Hej
Ja płacę w salonie fryzjerskim 40 zł za makijaż
Pozdrawiam
Hej, ponieważ jestem osobą zapracowaną i jednak trochę wygodną to postanowiłam pójść na tzw. łatwiznę. W jednym z salonów kosmetycznych w Sopocie wykupiłam pakiet ślubny (około 250zł) zawierający: makijaż próbny (umówiłam sie na 4.II.2006r. - po tej dacie mogę napisac coś więcej) + ślubny, fryzure próbną + ślubną, 70 min. solarium, przedłużanie paznokci ze zdobieniem. W dniu slubu: makijaż i fryzura w domu panny młodej.
co to za salon?!?!??!?!?i pliz po probnym napisz:D
podaje stronkę: http://www.solariumsopot.pl/index.php?f=konta,
podane są podstawowe zestawy ale można je sobie indywidualnie dobrać - ja tak zrobiłam.
Po próbnym się odezwię.
hej
a czy ty płaciłaś od razu za wszystko?
nie, zapłace po próbnym ale mam zamiar zapłacic w 2 ratach
a ja nie płacę !!
Bo mi koleżanka-wizażystka zrobi makijaż w prezencie ślubnym!!
chociaż jedna oszczędność- szkoda że nie znam nikogo kto mi w prezencie zrobi włosy i wiązankę :(
wiem, wiem, już za dobrze bym miała :)
Moja kosmetyczka w rodzinnym miescie bierze za makijarz slubny 50 zl

Ja place 100 za slubny i 60 za próbny...mysle ze takie ceny sa ok a te niby profesjonaliski z tytułami co biora po 250 to lekka przesada, ja mam wizarzystke z loreal'a sam kiedys w tym fachu pracowałam. Nie przepłacajcie bo za 90 albo 100 zł możecie miec super makijaż i przede wszyskim trwały!!
Aśka a daj namiary na ta makijazystke z l'oreala:)
Z gory dziekuje a jeszcze powiedz czy ona dojezdza do domu klientki?
wczoraj byłam w decoratif i tam dostałam kontakt do niej. Umówilam się na próbny.
Ja placilam 50 zł za makijaż ślubny - profesjonalana makijazysta przyszla do mnie do domu z kuferkiem pelnym kosmetyków. Wymalowała mnie bardzo bardzo ładnie (delikatnie tak jak chcialam a nie jak pantonima), a ponadto trwale, bo chociaz 20 sierpnia bylo bardzo cieplo to makijaz trzymal sie cały dzien i noc.

image
Aha chcialam dodac, ze nie mialam makijażu probnego, bo znalam opinie o tej makijazystce od Kawy (naszej dawnej forumki), ktora ją bardzo zachwalala i miala racje :)))

image
Oczywiście prośba o namiary jeśli można
Jasne jutro wysle na meila

image
Ja też proszę o namiary!
ja tez poprosze namiary na te dwie Panie
Hejka Ola! prosze o kontakt na email, jesli to oczywiscie mozliwe!
Pozdro Ania
ja rowniez poprosze o namiary na ta makijazystke jesli mozna
i jeszcze ja ja tez chce .. jaaa!!.. bardzo prosze o namiary na tanią i zreczną Panią makijażystkę
prosze o namiary :))))Olka22 napisał(a):

> Ja placilam 50 zł za makijaż ślubny - profesjonalana
> makijazysta przyszla do mnie do domu z kuferkiem pelnym
> kosmetyków. Wymalowała mnie bardzo bardzo ładnie (delikatnie
> tak jak chcialam a nie jak pantonima), a ponadto trwale, bo
> chociaz 20 sierpnia bylo bardzo cieplo to makijaz trzymal sie
> cały dzien i noc.
>
>
DO ILKI
Napisz proszę jak będziesz po próbnym makijażu i fryzurze. Jak długo trzymał makijaż w nienagannym stanie ( ile godzin) i jak trwała była fruzyra.
Aha, jeszcze pytanko czy ten pakiet który wykupiłaś ( 250 zł) jest standardowy, czy można z czegoś zrezygnować i wtedy cena będzie niższa?

Kasia
cześć, w najbliżą sobotę ide na próbny makijaż i w poniedziałek się odezwię co i jak (mój luby ma zrobic zdjęcie - jak będzie ok to moze wkleję). Mój pakiet to ten za 180zł ale ja dodałam przedłużanie paznokci i próbną fryzure ślubną i stąd wyższa cena. Ogólnie mozna sobie indywidualnie dobrać to co się chce (tak myślę) a na pewno zmodyfikowac przykładowe pakiety. Pozdrawiam
Olka
Bardzo proszedaj mi namiary na makijażystkę ktora cię malowała ja miałąm już próbny (b. drogi) ale nie stetem zadowolno.... czy ta makijażystka przyjeżdzas do domu? a mozę mozesz polecić też fryzjera....
pozdrawiam ania
ja płaciłam 150-200pln i byłam zachwycona
Cześć dziewczyny!
Mój makijaż robila Mmegi (pozdrawiam :) Jestem osobą dość wybreną, zwracam sporą uwagę na detale. Mam oczka trudne do pomalowania.
Mmegi jest bardzo kontaktową i sympatyczną osobą, do tego świetnie maluje. Z łatwością osiągnęłyśmy świetny końcowy rezultat.
Zapłaciłam 100 zł za makijaż ślubny. Trzymał się blisko 17 godzin!!!!
To niesamowite co kosmetyki potrafią :)
Mmegi dojeżdża do domku.

Dodam jeszcze, że Mmegi jest kosmetyczką i do tego robi śliczne paznokcie.
Polecam wszystkim współpracę z Mmegi :)

[url]
image
[/url]
Ja placialm za probny 30 a za normalny 50 złotych i trzymal sie bez zarzutu. Robila mi go zawodowa kosmetyczka i nie narzekam. Co do fryzury u mojego osiedlowego fryzjera zapłaciłam 37 zł. za podpiecie w stylu koka. (mialam poldlugie włosy). Trzymał sie nawetpo zdjeciu dlugiego welonu po polnicy, w przeciwienstwie do fryzur moich kolezanek ktorepodobnie do Was placily 100 i wiecej.
hej Izaa

prosze i telefon do tej makijazystki - bardzo podoba mi sie jej cena:)))
Pytanie do Ilki!
Jak tam po próbnym makijażu i fryzjerze. Jestem ciekawa czy warto tam sioę zgłosić :) Może dasz radę wkleić zdjęcie lub przesłać mi na pocztę : maciejka-81@o2.pl

Pozdrowionka

Kasia
kupę kasy bo moja gęba jest obrzydliwa
ale tu się komuś nudzi, hmmm
.
Ilka, jak po próbnym makijażu i fryzurze? Jesteś zadowolona?
ja makijaż robię sobie sama... jakoś tak jest, że wychodzi mi to podobno bardzo ładnie , więc zawsze na śluby i imprezy różne maluję też inne dziewczyny... "za paczkę dobrej kawy" :)

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry