Widok
Hej, ponieważ jestem osobą zapracowaną i jednak trochę wygodną to postanowiłam pójść na tzw. łatwiznę. W jednym z salonów kosmetycznych w Sopocie wykupiłam pakiet ślubny (około 250zł) zawierający: makijaż próbny (umówiłam sie na 4.II.2006r. - po tej dacie mogę napisac coś więcej) + ślubny, fryzure próbną + ślubną, 70 min. solarium, przedłużanie paznokci ze zdobieniem. W dniu slubu: makijaż i fryzura w domu panny młodej.
Ja placilam 50 zł za makijaż ślubny - profesjonalana makijazysta przyszla do mnie do domu z kuferkiem pelnym kosmetyków. Wymalowała mnie bardzo bardzo ładnie (delikatnie tak jak chcialam a nie jak pantonima), a ponadto trwale, bo chociaz 20 sierpnia bylo bardzo cieplo to makijaz trzymal sie cały dzien i noc.

prosze o namiary :))))Olka22 napisał(a):
> Ja placilam 50 zł za makijaż ślubny - profesjonalana
> makijazysta przyszla do mnie do domu z kuferkiem pelnym
> kosmetyków. Wymalowała mnie bardzo bardzo ładnie (delikatnie
> tak jak chcialam a nie jak pantonima), a ponadto trwale, bo
> chociaz 20 sierpnia bylo bardzo cieplo to makijaz trzymal sie
> cały dzien i noc.
>
>
> Ja placilam 50 zł za makijaż ślubny - profesjonalana
> makijazysta przyszla do mnie do domu z kuferkiem pelnym
> kosmetyków. Wymalowała mnie bardzo bardzo ładnie (delikatnie
> tak jak chcialam a nie jak pantonima), a ponadto trwale, bo
> chociaz 20 sierpnia bylo bardzo cieplo to makijaz trzymal sie
> cały dzien i noc.
>
>
cześć, w najbliżą sobotę ide na próbny makijaż i w poniedziałek się odezwię co i jak (mój luby ma zrobic zdjęcie - jak będzie ok to moze wkleję). Mój pakiet to ten za 180zł ale ja dodałam przedłużanie paznokci i próbną fryzure ślubną i stąd wyższa cena. Ogólnie mozna sobie indywidualnie dobrać to co się chce (tak myślę) a na pewno zmodyfikowac przykładowe pakiety. Pozdrawiam
Cześć dziewczyny!
Mój makijaż robila Mmegi (pozdrawiam :) Jestem osobą dość wybreną, zwracam sporą uwagę na detale. Mam oczka trudne do pomalowania.
Mmegi jest bardzo kontaktową i sympatyczną osobą, do tego świetnie maluje. Z łatwością osiągnęłyśmy świetny końcowy rezultat.
Zapłaciłam 100 zł za makijaż ślubny. Trzymał się blisko 17 godzin!!!!
To niesamowite co kosmetyki potrafią :)
Mmegi dojeżdża do domku.
Dodam jeszcze, że Mmegi jest kosmetyczką i do tego robi śliczne paznokcie.
Polecam wszystkim współpracę z Mmegi :)
Mój makijaż robila Mmegi (pozdrawiam :) Jestem osobą dość wybreną, zwracam sporą uwagę na detale. Mam oczka trudne do pomalowania.
Mmegi jest bardzo kontaktową i sympatyczną osobą, do tego świetnie maluje. Z łatwością osiągnęłyśmy świetny końcowy rezultat.
Zapłaciłam 100 zł za makijaż ślubny. Trzymał się blisko 17 godzin!!!!
To niesamowite co kosmetyki potrafią :)
Mmegi dojeżdża do domku.
Dodam jeszcze, że Mmegi jest kosmetyczką i do tego robi śliczne paznokcie.
Polecam wszystkim współpracę z Mmegi :)
[url]

[/url]

[/url]
Ja placialm za probny 30 a za normalny 50 złotych i trzymal sie bez zarzutu. Robila mi go zawodowa kosmetyczka i nie narzekam. Co do fryzury u mojego osiedlowego fryzjera zapłaciłam 37 zł. za podpiecie w stylu koka. (mialam poldlugie włosy). Trzymał sie nawetpo zdjeciu dlugiego welonu po polnicy, w przeciwienstwie do fryzur moich kolezanek ktorepodobnie do Was placily 100 i wiecej.