Widok

Ile płaciłyście za welon???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak wyżej... Ja zamówiłam sobie welon w Agnes z kryształkami za 300zł ale teraz myślę sobie że to strasznie dużo za sam welon, nie wiem może tyle kosztują :) Ile wy płaciłyście i może któraś chciałaby odsprzedać jeśli tak to poproszę o zdjęcie (interesuje mnie taki do ramin)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka, u mnie welony są od 50 zł , długie 2-5 metrowe nieco droższe,

nie radzę się sugerować galerią w kwestii welonów bo foty akurat tam mam kiepskie i dosyć starych modeli. Nie ma to jak zmierzyć na żywo, z reszta tylko wtedy można idealnie dobrać krój welonu do sukni

Zapraszam
może przepierz ręcznie
:)
Agoooosia czy welon po praniu zachował swój kształt? Ja chce mój podarowany przeprać i komuś dalej przekazać ale boje się że po praniu pójdzie w kosz. Pani w sklepie powiedziała że nie pierze się welonów bo tracą kształt i nie da się zagnieceń doprasować. Może w ten sposób chciała mnie namówić na zakup nowego ;)
Agooooooosia to są cięte z koła ?
Ten z prawej z allegro. Ten drugi gratisowy (jeszcze przed wypraniem, po praniu przejaśniał zdecydowanie)
image

Uploaded with ImageShack.us
Ja kupiłam na allegro za 16 zł. Bardzo ładny a drugi dostałam gratis do sukni. Ten z allegro ładniejszy i nieużywany :)
Ja zamawiam/kupuje u naszego chaberka - o cenie sie wypowiem jak go kupie, czyli za tydzien :)
ale po opiniach słyszałam, ze ma dobre jakościowo a ceny przystępne :)
kiedyś oglądałam i zbytnio mnie nie zachwyciły :/
hmm :P Na allegro chodzą i po 20 zł :D

Mi na welonie nie zależy, w zasadzie początkowo w ogóle nie chciałam go mieć, ale dałam się namówić i mam szyty przez panią Anię z Lanetti za 45 zł bodajże

nasza forumkowa chaberek szyje dobre gatunkowo welony i chyba też u Niej kosztują koło 100-200 zł ale pewna nie jestem, lepiej zapytać u źródła.
Dostałam gratis do sukni, drugi dostałam od przyjaciółki. Teraz kwestia który lepiej będzie pasował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a mogłabyś mi wysłać zdjęcie?? tu na stronkę albo na meila wywrotka.asia@wp.pl
Ja swoj kupowalam w salonie Lisa Ferrera za 130zl. Bialy z krysztalkami :)
Bede miala do sprzedania za dwa tygodnie :)
ja za swój płaciłam 100 złotych zamówiłam na hali w Gdyni. taki sam jaki chciałam kupić w salonie.
do góry