Widok
to podobno zależy od pogody i towarzystwa, ale to raczej trudno przewidzieć :( nam w restauyracji powiedzieli, że około 2,5 litra napojów na osobę, ale my postanowiliśmy zrobić zapas i kupujemy 3 litry. A kupiliśmy soki SIÓDME NIEBO w 4 smakach około 1l/os, pepsi, mirynda i 7up jakieś 1,2l/os. i wodę gazowaną i niegazowaną (więcej niegazowanej) około 0,8l/os.
a to fajnie :) tak dokładnie tam robimy wesele :) a kiedy macie, bo my już tuż tuż :) 7 maja :) menu ustalamy na 2 tygodnie przed, ale nie mamy zamiaru za bardzo zmieniać tego, które nam zaproponowano :) a wystrój - płacimy za kwiaty na stołach (chyba 300zł) i do tego jest jeszcze troszkę baloników :) my chcemy dekoracje w jasnych kremowych kolorkach (odradzam polecany przez nich łosoś - wygląda jak ostry pomarańcz!!!) a tak generalnie, to bardzo cieszę się, że właśnie tam mamy wesele - ta sala podobała mi się najbardziej z wszystkich, które w Trójmieście oglądaliśmy :) a jak u Was przygotowanka???
a ja mialam wesele w sierpniu gdzie na dworze bylo 30 stopni i mówię wam 3 litry na osobge to zaduzo zdecydowanie. A tak poza tym to kupcie oczywiscie soki najlepiej pomarańczowe ,grejfruitowe nie gazowane oczywiscie troche gazowanych ale nie duzo i woda wiecej niegazowanej. I tak wiekszosc bedzei pila wódkę i wino. Nie kupujcie dozo wina!!!!
my na szczęscie mamy ten problem z głowy. Restauracja w której robimy wesele zaproponowała nam, że za 7 zł od osoby będziemi mieli napojów bezalkoholowych bez ograniczeń, mówię tu o sokach, wodzie, kawie, herbacie, coca cola, mirinda i 7up. Myślę że to bardzo dobre rozwiązanie bo gdybyśmy sami mieli to kupować to na ok. 50-60 też by nas to tyle kosztowało, a tak nie będziemy się martwić jeśli goście jednak będą chcieli więcej napojów. Nie będziemy się stresować że zabraknie. Zapytajcie u Was może też jest taka możliwość.

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]