Widok

Ile was kosztują badania w ciąży?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się czy ktoś to wszystko policzył. Niby mamy darmową służbę zdrowia, ale o tym, że to fikcja wie chyba nawet premier. Zatem powiedzcie moje drogie ile płacicie za wizytę u gin, usg, morfologie i badania prenatalne. Piszcie za ile, u kogo i gdzie. Może uda się innym nie przepłacać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co cię to interesuje po co zachodziła?? Może nie każdego stać na prowadzenie ciąży prywatnie i na witaminy po 60zl, jak w ogóle możesz zadawać takie pytania ...?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaminy pewnie bierzesz nie "z tych lepszych" tylko "z tych droższych" - a w ogóle lepiej milcz kobieto!:)
pewnie wkrótce w jakimś wątku będziesz się licytowała ile wydajesz na zabawki i ubranka;p
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
To że masz n******* w kij kasy nie znaczy ze wszyscy maja!

Kobieta która marzy o dziecku musi mieć w kij kasy??

nie wydaje mi sie...każda chce zostać matką nawet ta która nie ma tak n****ne od pieniedzy w glowie jak Ty!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Zabrzu w Śląskim Laboratorium Analitycznym na dzień 18.02.2013 badanie hiv ,hcv, toxopla. 2 grupy kazde z nich kosztowało 40 zł plus 2 zł pobranie ,wyniki były następnego dnia.morfologia, mocz po 8 zł, VDRL 9 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja przez całą ciąże chodzę do lekarza w przychodni i nic nie płaciłam za żadne badanie tylko usg połówkowe ale to prywatnie.
image
A co ty jesteś taka szybka żeby oceniać innych, co cię to obchodzi na co kto narzeka? Twoja wypowiedz jest niestosowna i w ogóle nie związana z tematem, chyba , ze chciałas pokazać jak inni sa biedni na twoim bogatym tle? Nie twoja sprawa po co kto w ciąże zachodzi, nie wszyscy maja tyle samo kasy, a ty nie udawaj zdziwionej życiem. Ogarnij sie
Ja chodze do Swissmedu w Gdańsku, mam wykupiony abonament, koszt 200zl /mc w tym wszystko wliczone, wszystkie usg, badania i wiele innych specjalistów jeśli mam taką potrzebę. Dopłacałam tylko za test Papa.
chodziłam całą ciążę do ginekologa na NFZ. Ani grosza nie wydałam. Dawał skierowania na toxo, cytomegalię, HIV, wymazy itp....
Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to nie było problemu by się zapisać ok. 8 tyg. na wizytę bo położne mają "okienka" specjalnie przeznaczone dla ciężarnych, żeby móc je gdzieś wcisnąć ;)

jezeli nie wiesz chodze do lekarza państwowo i tez płacę za wszystkie badania wiec ty nie płacz albo sie nie chwal ile to musisz wydac .Witaminy kazda ma takie same a nie droższe ,zmien aptekę pewnie w innej jest taniej:)Wogóle jestes strasznie bezczelna adając takie pytania a Ty dlaczego zaszłas zeby sie chwalić ile to na lekarza wydajesz.Puknij sie!!!!!!!!!!!!!!

chyba dlatego Pani nie płaci bo lekarz jest ze szpitala,ja tak miałam z pierwszym synkiem mój lekarz przyjmował w szpitalu i tez nie płaciłam teraz przy drugiej ciąży chodze w prawdzie na NFZ ale za wszystkie badania płace.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry