Widok

Ile za pracę niani?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zwracam się z pytaniem do rodziców, którzy mieszkają na Stogach. Ile bylibyście w stanie zapłacić niani za miesiąc pracy? Czy byłaby to stała pensja czy może na godziny? Czy zgodzilibyście się na opiekę łączoną? Co należałoby do obowiązków niani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat na niania.pl nie ma ofert ze Stogów, więc bądź łaskaw najpierw sprawdzić, zanim coś chlapniesz ;)

Ja za opiekę na godziny nie wzięłabym mniej niż 10zl/h.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
NN myślisz,że 10zł za godzinę to dużo? Jak masz ruszyć się z domu, dojść do dziecka i jeszcze wrócić co zajmuje powiedzmy 2x po 20min=40 i powiedzmy masz przyjść na godzinę czy dwie to chciałabyś pracować za 5zł? My płacimy naszej niani 10zł za h(jeśli opieka jest na godziny).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że minimum to 7zł /h+ ZUS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Haaa 10 zł...ciekawa jestem ,kto z rodziców zapłaci niani taką stawkę..??tymbardziej ze Stogów.Stawki orientacyjne w Trójmieście (i nie tylko) można sprawdzić na niania.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem nianią, ale nie szukam pracy na pełny etat, ewentualnie czasem na godziny. Nie pracuję na Stogach.
jesli chodzi o opieke za godzine to ok 10zł no i w zależności ile godzin.obowiązki karmienie,zabawa,spacer,A co szukasz opiekunki ze Stogów czy sama szukasz pracy?
do góry