Widok

Iluzjonista na wesele!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Państwa! Jeśli zastanawiają się Państwo jak dodac kolejną szczyptę magii do tego wyjątkowego przyjęcia jakim niewątpliwie jest wesele, polecam występ iluzjonisty.
Demonstrowane triki, w bezpośrednim kontakcie z publicznością są czymś niezapomnianym. Taki rodzaj rozrywki na wyciągnięcie ręki zdecydowanie należy do rzadkości i dlatego warto mnie zaprosic.
Oczywiście opracowałem specjalny program weselny wyróżniający się wśród innych nutą romantyzmu oraz humorem, którego na weselach raczej nie powinno zabraknąc!

Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej www.Fermin.pl , gdzie znajdą Państwo m.in. w dziale video małą próbkę moich iluzjonistycznych umiejętności.

Z poważaniem
Iluzjonista "Fermin"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja się cieszę szczęściem innych ... i zawsze szczerze gratuluję kolejnym forumkom,

zauważyłyście? kazda z nich opisuje w relacji jaka jest szczęśliwa ... i co piszą? jestem szczęsliwa bo miałąm bańki na weselu? jestem najszczęśliwasza kobietą bo miałam kozaczki koronkowe? NIE pisza jestem najszczęśliwszą kobieta na świecie, bo jestem żoną mojego ukochanego ...

papilio1@op.pl
Rybka16 - jak popsułyście... facet nawet się nie musi martwić podbijaniem wątku ;P

i tez dziekują tam firmom zewnetrznym które im ten dzień uswitniły jakbys nie zauwazyła.
Oczywiste jest ze w calym dniu ma sie mysl o ukochanej osobie i o tym ze juz jestescie razem, ale sa rzeczy ktore poprostu ten dzien uswietniaja,
w takim razie po co prosic gosci ? sa w koncu po to zeby wam bylo milo sie podzielic szczesniem z innymi, no bo przeciez nie po to zeby sie pokazac - sama to stwierdziłas.

tak, nasi goście sa z nami tego dnia, gdyż mamy szacunek do rodzicw, dziadków, chrzestnych ... byłoby im przykro, gdybyśmy chcieli ich pozbawić przyjemności uczestniczenia w naszym dniu ...

ok, zmykam do domu, życzę wam pogody ducha i więcej dystansu do świata ... papa

papilio1@op.pl
dystansu to trzeba życzyć ale Tobie:)) bo Ty ciągle coś negujesz, że złe że śmieszne że za kozakowate, ze za pieskowate....i tak można wyliczać do ranaaaaaaaaa::))))

dziękuję :) dystansu nigdy za wiele :D

papilio1@op.pl
masakra :)
Myślę Karolinko29, że się mylisz pisząc, że" magik na ślubie to lekka przesada." Chyba, że masz na myśli ceremonie ślubną to się zgodzę :) Generalnie każda atrakcja na przyjęciu weselnym może się sprawdzić, a iluzjonista tym bardziej. Większości iluzjonista kojarzy się z pokazem dla dzieci, a to nie do końca prawda. U nas na weselu był iluzjonista Piotr Szumny jeśli dobrze pamiętam z Poznania z pokazem dla dorosłych i się sprawdziło. Było naprawdę pierwsza klasa :)
do góry