Widok
Iluzjonista na wesele!
Witam Państwa! Jeśli zastanawiają się Państwo jak dodac kolejną szczyptę magii do tego wyjątkowego przyjęcia jakim niewątpliwie jest wesele, polecam występ iluzjonisty.
Demonstrowane triki, w bezpośrednim kontakcie z publicznością są czymś niezapomnianym. Taki rodzaj rozrywki na wyciągnięcie ręki zdecydowanie należy do rzadkości i dlatego warto mnie zaprosic.
Oczywiście opracowałem specjalny program weselny wyróżniający się wśród innych nutą romantyzmu oraz humorem, którego na weselach raczej nie powinno zabraknąc!
Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej www.Fermin.pl , gdzie znajdą Państwo m.in. w dziale video małą próbkę moich iluzjonistycznych umiejętności.
Z poważaniem
Iluzjonista "Fermin"
Demonstrowane triki, w bezpośrednim kontakcie z publicznością są czymś niezapomnianym. Taki rodzaj rozrywki na wyciągnięcie ręki zdecydowanie należy do rzadkości i dlatego warto mnie zaprosic.
Oczywiście opracowałem specjalny program weselny wyróżniający się wśród innych nutą romantyzmu oraz humorem, którego na weselach raczej nie powinno zabraknąc!
Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej www.Fermin.pl , gdzie znajdą Państwo m.in. w dziale video małą próbkę moich iluzjonistycznych umiejętności.
Z poważaniem
Iluzjonista "Fermin"
Ja tam watpie czy komus, czy temu Pau jest przykro, raczej pomyslal sobie, ze 'glupie baby' nie umieja sie zachowac. A jesli juz chodzi o tandete slubna to wg mnie wczepianie diademu we wlosy jest zenujace.Pseudo ksiezniczki. Facet chcial zarobic moze, ale gdyby troche poczytal was, jak ja to by dawno sobie darowal.
oj na bank niektóre panny już dzwoniły do iluzjonisty :))) za chwilę powistanie wątek...uwaga ostatnie wolne terminy....ale i tak żadna się nie przyzna w tej sytuacji hihihi
Dla mnie żenujace są gołhompki :)))) wypuszczane przed kościołem, banieczki, baloniki a juz wogóle nie mogę zrozumieć panien, które angażują jakieś maluchy, które sypią pod nogi płatki róż!
Dla mnie żenujace są gołhompki :)))) wypuszczane przed kościołem, banieczki, baloniki a juz wogóle nie mogę zrozumieć panien, które angażują jakieś maluchy, które sypią pod nogi płatki róż!