Widok
hmm...tego, którego znam kocham ponad życie m.in. za opiekuńczość, czułość. Kiedy jestem przy nim czuje się naprawdę bezpiecznie, wiem, że nic mi nie grozi. Moim zdaniem Macieje są osobami ze specyficznym poczuciem humoru, są inteligentni. Maja wyrafinowany smak jeśli chodzi o muzykę, sztukę.
Maciej jest osobą poważną, ale potrafi się bardzo dobrze bawić. Najważniejsza cecha to chyba ta aura, którą wytwarza wokół siebie...aura bezpieczeństwa, mocnej męskiej ręki. Czasami przy nim czuję się jak dziecko, wiem , że on zadba o wszytsko.
Mają ciężki charakter, ponieważ mają swoje zdanie, ciężko się z nimi dyskutuje i bardzo ciężko przekonać do czegokolwiek:) Pomimo tego uważam, że są najlepsi:))
Maciej jest osobą poważną, ale potrafi się bardzo dobrze bawić. Najważniejsza cecha to chyba ta aura, którą wytwarza wokół siebie...aura bezpieczeństwa, mocnej męskiej ręki. Czasami przy nim czuję się jak dziecko, wiem , że on zadba o wszytsko.
Mają ciężki charakter, ponieważ mają swoje zdanie, ciężko się z nimi dyskutuje i bardzo ciężko przekonać do czegokolwiek:) Pomimo tego uważam, że są najlepsi:))
dying napisał(a):
> hmm...tego, którego znam kocham ponad życie m.in. za
> opiekuńczość, czułość. Kiedy jestem przy nim czuje się naprawdę
> bezpiecznie, wiem, że nic mi nie grozi. Moim zdaniem Macieje są
> osobami ze specyficznym poczuciem humoru, są inteligentni. Maja
> wyrafinowany smak jeśli chodzi o muzykę, sztukę.
> Maciej jest osobą poważną, ale potrafi się bardzo dobrze bawić.
> Najważniejsza cecha to chyba ta aura, którą wytwarza wokół
> siebie...aura bezpieczeństwa, mocnej męskiej ręki. Czasami przy
> nim czuję się jak dziecko, wiem , że on zadba o wszytsko.
> Mają ciężki charakter, ponieważ mają swoje zdanie, ciężko się z
> nimi dyskutuje i bardzo ciężko przekonać do czegokolwiek:)
> Pomimo tego uważam, że są najlepsi:))
:-))
ojej ...czy my czasem nie mówimy o tym samym Macieju???!!!
:-))
a kim ona jest? bo z tekstu wynika ze ja znam.... i do tego lubie;)
...z tym lubieniem to ogolnie jakies pochopne stwierdzienie, bo ja w zasadzie malo osob lubie....
Nefre a moze Ty masz jakies rozdwojenie jazni?:P
...z tym lubieniem to ogolnie jakies pochopne stwierdzienie, bo ja w zasadzie malo osob lubie....
Nefre a moze Ty masz jakies rozdwojenie jazni?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"