Widok
kup sobie anioła :-) napisał(a):
> Antyspołeczny napisał(a):
>
> > Dobrze ze mam takie imie ktore nie wywoluje zadnych skrajnych
> > reakcji:))
> >
> a właśnie ...jak masz na imię? :-)) bo ja to jestem
> nieuświadomiona jeszcze w tym względzie :-))
Ja też nie.Generalnie to znam może 2 imiona z forum.Czemu nikt nie pisze o tym jak się nazywa?????
> Antyspołeczny napisał(a):
>
> > Dobrze ze mam takie imie ktore nie wywoluje zadnych skrajnych
> > reakcji:))
> >
> a właśnie ...jak masz na imię? :-)) bo ja to jestem
> nieuświadomiona jeszcze w tym względzie :-))
Ja też nie.Generalnie to znam może 2 imiona z forum.Czemu nikt nie pisze o tym jak się nazywa?????
Dlaczego musi miec oryginalna? Jestesmy w Polsce i skoro nazywamy dzieci Majkelami, to niech sa Majkelami. Jan w Ameryce tez nie jest Janem tylko Johnem. Przerobili na swoje. Mamy jeden z najbogatszych i najbardziej skaplikowanycjh jezykow na swiecie, a ciagle go przerabiamy na inne(angielski w szczegolnosci). Juz nie mamy sklepow tylko shopy, wszystkie firmy i instytucje tez maja angielskie nazwy. Mnie to wkurza. Jestem za Majkelami(jak juz musi byc takie imie zamiast ladnego Michala)
-respect-
-respect-
i tu sie mylisz, bo niektore z tych imion spatkalam juz pare lat temu i calkiem niedawno i to u doroslych ludzi. i nie uwazam, zeby dzieci byly karan 'nowymi' imionami. krzywda jest, jesli imie nie moze miec orginalnej pisowni tylko spalszcza sie ja.
Aida napisał(a):
>
> Do szewskiej pasji doprowadzają mnie imiona jakimi ukarane są
> dzieci, które od niedawna przychodzą na świat. A są to:
> Diana, Viktoria, Nikola, Oliwia, Sandra, Majkel (orginalny
> przykład i pisownia), Ariel i inne tego typu okropieństwa.
Aida napisał(a):
>
> Do szewskiej pasji doprowadzają mnie imiona jakimi ukarane są
> dzieci, które od niedawna przychodzą na świat. A są to:
> Diana, Viktoria, Nikola, Oliwia, Sandra, Majkel (orginalny
> przykład i pisownia), Ariel i inne tego typu okropieństwa.
Z męskich odpada Tomasz - oj mogłabym się za bardzo rozpisać. Znam sporo mężczyzn o tym imieniu ... po prostu jakby wycięci z szablonu ...
Damskie - Magda - to imię jest po prostu brzydkie ... takie rozlazłe Maaaagdaaaaa
Do szewskiej pasji doprowadzają mnie imiona jakimi ukarane są dzieci, które od niedawna przychodzą na świat. A są to:
Diana, Viktoria, Nikola, Oliwia, Sandra, Majkel (orginalny przykład i pisownia), Ariel i inne tego typu okropieństwa.
Damskie - Magda - to imię jest po prostu brzydkie ... takie rozlazłe Maaaagdaaaaa
Do szewskiej pasji doprowadzają mnie imiona jakimi ukarane są dzieci, które od niedawna przychodzą na świat. A są to:
Diana, Viktoria, Nikola, Oliwia, Sandra, Majkel (orginalny przykład i pisownia), Ariel i inne tego typu okropieństwa.
a kim ona jest? bo z tekstu wynika ze ja znam.... i do tego lubie;)
...z tym lubieniem to ogolnie jakies pochopne stwierdzienie, bo ja w zasadzie malo osob lubie....
Nefre a moze Ty masz jakies rozdwojenie jazni?:P
...z tym lubieniem to ogolnie jakies pochopne stwierdzienie, bo ja w zasadzie malo osob lubie....
Nefre a moze Ty masz jakies rozdwojenie jazni?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"