Widok

In vitro do skutku Invicta

Czy to prawda, ze pojawila się kolejna edycja tego programu? Ktos zna jakieś szczegóły? Czym rózni się od poprzednich?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, tak! Wlasnie widzialam na ich stornie informacje niedawno. Na razie nie wiem, czy sie rozni, bo jeszcze nie wybadalam dokladnie, ale z tego, co widze tym razem moga sie zakwalifikowac wszystkie pary bez wyjatku :) No i oczywiscie nielimitowana liczba podejsc :) tak jak ostatnio.
a jak cenowo? ile taki program w ogóle kosztuje? i co wchodzi w skład tego programu?
Wszystkie pary? NAwet te ze slabymi wynikami? Aż sie nie chce wierzyć...
A nie wiesz czy zwracają czesć pieniedzy, jeśłi ciąża się powiedzie za 1 razem?
dowiedziałam się już coś o tym programie, mianowicie wszystkie pary się kwalifikują, jeśli zaś chodzi o cenę to w granicach 9tys-15 tys zł a jeśli uda się za 1 razem to tylko 6600, myślę, że to dobre rozwiązanie, bo można skorzystać z wielokrotnych prób w jednej cenie
A nie 6300 zł? Poszukalam i na stronie jest tyle.

Czy jest ktos, komu sie powiodło? Gdzie mozna takie osoby znalezc?
faktycznie 6300 najwyraźniej za szybko pisałam :) osobiście uważam ,że program jest super bo daje możliwości poczęcia dzieciątka aż się uda,
i oby skorzystało z niego jak najwięcej par
http://chomikuj.pl/grzema69
Zobacz zachomikowane folder zdrowie - kość ogonowa. Może to coś pomoże.
Moja koleżanka już się zakwalifikowała do programu i czeka na wizytę. Trzymamy kciuki mocno :) To jej pierwsze podejście do in vitro w ogóle, więc liczymy, że uda się za pierwszym razem :)
uda się, dlaczego miałoby się nie udać w końcu to do skutku :) trzeba myśleć pozytywnie, ja nastawiam siostrę żeby tylko nie myślała na "czarno" bo organizm to czuje, ale podobno ten program jest przedłużony do końca sierpnia, bo była odebrać wyniki i rozmawiała z jakąś kobietą, która przyjechała na pierwszą wizytę teraz w lipcu, dobrze, że klinika myśli o pacjentkach w przeciwieństwie do państwa

Inne tematy z forum Zdrowie

Dr Adamowicz onkolog-poszukiwany!! (13 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co się dzieje z dr Krzysztofem Adamowiczem onkologiem pracującym dotychczas w...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

do góry