Widok

Inseminacja

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam! Czy ktoras z Pan miala robiona inseminacje? Czy jest to dobr pomysl? Przepraszam ze tak pytam. Ale z mezem rozwazam ten temat bo od roku staramy sie o dzidziusia i nic. Lekarze mowia ze jest ok. Ale dalej nic nie pyknelo. Jestem zmartwiona 30stka na karku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Czy jest to dobr pomysl?

Wyśmienity.
Weterynarze stosują ją od dziesiątek lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale ja tu pisze o ludziach

A jacy lekarze? Najpierw trzeba się dać porządnie przebadać w klinice leczenia niepłodności i wtedy - zależnie od wyników - podjąć decyzję. Jeśli lekarze, zajmujący się tym tematem, zaproponują takie rozwiązanie, to na pewno warto spróbować. Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakie badania mieliscie przeprowadzone do tej pory? Myśmy się starali rok i kilka miesięcy, a też wyniki wszystkie były ok... Więc się nie stresujcie. Czasem tak bywa. Każda zdrowa para do roku ma czas, potem trzeba zrobić kilka badań i się zastanowić. Najważniejsze to znaleźć fajnego lekarza. Jeśli on stwierdzi, że w Waszym przypadku inseminacja może pomóc, to pewnie, że tak! Jest to najmniej inwazyjny nawet nie zabieg ze wszystkich procedur. Super jakby pomógł :( znam parę, która starała się 2 lata, a inseminacja pomogła wraz z pierwszą próbą:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałam trzy razy robiona inseminacje i bez powodzenia, tez staralismy się dwa lata o dziecko. po kilku miesiecznej przerwie zaszłam w ciąże naturalnie. jeżeli wszystkie badania masz dobre może warto odczekać chwile i się nie stresować. ja tylko liczyłam dni kiedy są płodne i czy się uda.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

do góry