Widok

Instruktor fitness - gdzie najlepiej ?

Zastanawiam się nad zrobieniem kursu instruktora fitness jednak przeglądając oferty można dostać oczopląsu ;)
Może jest ktoś w stanie polecić jakąś szkołę w 3city a może nawet poza.

Jeśli owa osóbka się znajdzie to bardzo proszę o informację, co akurat tę szkołę wyróżnia od innych a za wszelkie dodatkowe wskazówki związane z kursem, zajęciami i dyplomem będę bardzo wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się, że moja znajoma robiła kurs instruktora w Tiger w Gdańsku. Ale są też w Rumi teraz. Sprawdź w ich ofercie. :)))
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Na pewno sprawdzę, dzięki

A może ktoś jeszcze miał do czynienia z powyższym tematem ?
A więcej nikt nic w temacie nie wie ?
Polecamhttp://www.faschool.pl/szkolenia/szkolenia/
Moja koleżanka robiła w http://www.4fit.pl w Pruszczu Gdańskim kurs instruktora i potem inne rozszerzenia i jest bardzo zadowolona.
Oczywiście pracuje w zawodzie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, na pewno sprawdzę oba kursy :)

Gdyby jeszcze ktoś coś wiedział w temacie będę wdzięczna za informacje. Podstawy można wyczytać w internecie, jednak mają się one nijak do tego, co się przeżyło na własnej skórze.
W większości szkół zajęcia zaczynają się jesienią więc mam jeszcze chwilę na analizę każdej wskazówki czy podpowiedzi. Może jeszcze ktoś robił kurs instruktora ?
A ja polecam szkołę IFAA ! właśnie kończę tam kurs, mają dużą ofertę jeśli chodzi o późniejsze szkolenia i bardzo dobrych i profesjonalnych i zdecydowanie doświadczonych prowadzących. - czego brakuje w niektórych szkołach. więc jak masz wybierać dawaj do IFAA ;)
A które szkolenie robisz ? Mnie interesuje stricte zumba jednak widzę, że musiałabym wybrać coś pochodnego
jeśli chodzi o zumbę to nie wiem.
ja robię obecnie aerobik i step i wzmacnianie ;)

a zumby w IFAA nie ma ;(

po samym szkoleniu możesz tylko uczyć zumby.
Szkolenia Zumba Fitness: http://www.zumba.com/en-US/trainings/basic1
Myślę, że sam kurs moze okazać sie niewystarczający ale ciekawym rozwiązaniem jest skończenie szkoły uzupełniającej, słyszałam bardzo dobre opinie o rocznej szkole "żak", ktoś z Was był tam może słuchaczem ?
Ja skończyłam AWF ale brakowało mi kursu, szczerze wybrałam kurs najtańszy bo zależało mi głównie na dyplomie... i poszłam do żaka...zapisałam się w Gdyni po jakiś zniżkach płaciłam chyba 60 parę złotych no i wydawało mi się, że za taki grosze poziomu nie ma się co spodziewać, a tu jednak wielkie zaskoczenie, bardzo fajni ludzie i kadra z wyższej półki sporo się nauczyłam! i teraz pracuje Pure...

Inne tematy z forum Sport

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

do góry