Widok

Inter Royal czy możecie coś powiedzieć o tej firmie?

Witam Wszystkich
Zostałam zaproszona na rozmowę do firmy Inter Royal. Jeśli ktoś z Was miałdo czynienia z tą firmą bardzo proszę o jakieś informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wprawdzie nie miałam z tą firmą do czynienia nie mniej jednak ich ogłoszenie,które przed chwilą przeczytałam na portalu trójmiasto.pl po prostu mnie powaliło na kolana!
"Pracownik biurowy - pracowitą i odpowiedzialną kobietę typ mrówka - zatrudnimy"typ mrówka????co to ma w ogóle znaczyć,kto pisał to ogłoszenie??!chyba w pierwszej kolejności ta osoba powinna stracić pracę za sposób w jaki to pismo jest zredagowane,nie wspominając już o błędach fleksyjnych etc. Moje ulubione zdanie:UWAGA WAŻNE !!! NIE MA MOŻLIWOŚCI W TEJ PRACY UDAWANIA PRACY I ROBIENIA POZORÓW. Robienie pozorów....hahahaha pięknie!Jeśli już to można stwarzać pozory ranyyy żenada jednym słowem!Mam nadzieję,że osoba,która "tworzyła" to ogłoszenie przeczyta mój wpis i popracuję trochę nad swoim językiem polskim i że nie będzie robiła pozorów w tym względzie!;D to tyle dziękuję!
no mnie też odrzuca od takich ogłoszeń

zwykle osoba, która zamieszcza takie coś jest niedouczona, a wymagania co do pracownika ma z kosmosu wzięte

no i czytając to ogłoszenie na myśl przychodzi jakiś obóz pracy
nie zdziwiłbym się gdyby był w umowie jakiś aneks z karami :)
To jest styl "prezesa" inter royal :-) Banda oszustów - nie polecam
Witam , pracuje w firmie Inter Royal 5 lat , nie mogę złego słowa powiedzieć na firmę i prezesa . To ludzie sami oszukują w ogłoszeniach i CV , widać po stylu wypowiedzi tej pani , opinie pisze osoba która nie zna firmy i prezesa . Powinna się wstydzić się swojego zachowania .
Trzeba przytoczyć polskie powiedzenie , jeżeli córka sama nie będzie matką nie zrozumie matki , tak samo z firmą jeżeli sama nie założysz firmy i będziesz sama zatrudniała pracowników to dopiero zrozumiesz .
Być pracodawcą prywatnym i być odpowiedzialnym za innych i ich rodziny Zarabiać na własny rachunek to dopiero myślenie i problemy ,stres
Niektórzy myślą że wszyscy pracodawcy to oszuści .
To kłamstwo i nie polecam takich pracowników firmom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ogłoszenie to hit sezonu. Ukazuje się średnio 1x na mc, czyli, że kobieta mrówka -albo nie istnieje, albo jeszcze się nie ujawniła, powodzenia!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat był ;)
http://forum.trojmiasto.pl/Co-za-ogloszenie-zal-t263089,1,33.html
ja tam wyslalam swoje cv z czystej ciekawości (intrygowała mnie forma ogłoszenia), lecz po 2 meilach od Pana Prezesa zrezygnowałam, hehehhe

w kazdym z nich pytał czy oby napewno jestem pewna przyjścia na rozmowę i ewentualnego podjecia pracy, a co najlepsze - czy mogę świadomie podpisać sie pod cechami zawatymi w ogłoszeniui
Skoro była Kobieta Kot to dlaczego nie ma być Kobiety Mrówki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

do góry