Widok

Internetowa apteka - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy robiłyście kiedyś zakupy w aptece internetowej Gemini ?
Czy jesteście zadowolone??
Widzę że maja dosyć konkurencyjne ceny w stosunku do innych aptek i dlatego zastanawiam się czy nie kupić tam kilku rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam i tam zawsze zamawiam Emolium dla małej. Jestem zadowolona.
tak, regularnie zamawiam z odbiorem w Sopocie, dostaje smsa, gdy towar jest do odebrania. Bez zastrzezen.
Ale do Gdańska musisz jechać czy dostarczają Wam do domu??
polecam-ceny niektórych produktów są o połowę tańsze, a zamawiając w internetowej nie stoisz w kilometrowej kolejce tylko ustawiasz się do okienka "odbiór osobisty zamówień z ap.internetowej".
jedziesz do oddziału apteki-wtedy masz odbiór za darmo, jak chcesz do domu to dopłacasz do zamówienia chyba 10zł
ja zawsze zaznaczam odbiór na Obrońców Wybrzeża bo mi pasuje... i wtedy za darmo.
O fajnie a ciekawe czy gdzieś w Gdyni moge odebrać??
w Gdyni nie ma. Sopot najbliżej

http://www.aptekagemini.pl/webpage/dostawa.html
na ich stronie jest wykaz aptek w których mozna odbierac
często robię tam zakupy i sama odbieram bo mam dwie ich apteki blisko. DUŻO taniej niż w doz.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ceny konkurencyjne
niestety nie mają tego czego potrzebuję :/
debridat i neosine
az dziwne
bo na stronie internetowej są chyba tylko leki bez recepty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez polecam, ceny super, mozna wylapac okazje z krotkim terminem waznosci, odbior zawsze zamawiam do apteki.
Jedyny minus - dosc dlugi czas oczekiwania na zamowienie (ok. 1,5 tygodnia), ale nie mozna miec wszystkiego.
Ja kupowałam na DOZ.pl maja duzo tansze leki niz w innych aptekach,zamawialam w necie a odbierałam w wybranej aptece, jak dla mnie super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no nie koniecznie, ja przed chwilą sprawdzałam dwie rzeczy na gemini i doz .. i w doz każdy z tych leków 5 zł droższy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ceny maja super, ja na dostawe kurierem ok 3 dni czekam lacznie- ale i tak szybko jest- jak uzbieram że dosawa bez oplaty, lub zamowenie odbieram w aptece i wtedy bez oplaty- czas ok 24 godziny.
Oczywiscie neosine w aptece jest- ale to jest na recepte- i internetowo tego sie nie zamowi, zadnych lekow na recepte nie da rady, a w aptece oczywiscie sa
ja często kupuję w gemini. zamawiam przez internet i odbieram osobiście w gdańsku na morenie/suchaninie. polecam. ceny bez porównania do innych aptek. a czas oczekiwania za każdym razem mniej niż 24 godziny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo w glownej aptece na ul trzy lipy mozna odebrac od razu ale jak sie wybiera inna apteke to trzeba poczekac az dowioza i roznie jest- czasami 2,3 dni a czasami dluzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super dziękuję Wam za informacje i Wasze opinie zdecydowałam się i robię zakupy tam ale z dostawą do domku

Inne tematy z forum Zdrowie

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

Jaki preparat na odchudzanie ? (70 odpowiedzi)

Jaki preparat na odchudzanie polecacie ? Bardzo prosze napisac - dlaczego dany preparat (...

do góry