Widok
Intryga
Opinie do spektaklu: Intryga.
Teatr Kamienica w Warszawie
Intryga
Przekład: Rubi Birden
Wielka miłość, zdrada, tajemnica, która nie może wyjść na jaw oraz zagadkowe morderstwo.
Bogaty biznesmen stojący na progu bankructwa postanawia sfingować własną śmierć, zgarnąć pieniądze z polisy i zacząć nowe życie. Kto może wystawić fałszywy akt zgonu? Lekarz, który ma romans z żoną biznesmena. W zamian rekin finansjery obiecuje ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Kamienica w Warszawie
Intryga
Przekład: Rubi Birden
Wielka miłość, zdrada, tajemnica, która nie może wyjść na jaw oraz zagadkowe morderstwo.
Bogaty biznesmen stojący na progu bankructwa postanawia sfingować własną śmierć, zgarnąć pieniądze z polisy i zacząć nowe życie. Kto może wystawić fałszywy akt zgonu? Lekarz, który ma romans z żoną biznesmena. W zamian rekin finansjery obiecuje ...
Przejdź do spektaklu.
miałkość i nuda
Fabuła nie trzymająca się kupy, nudna, banalna do kwadratu. Aktorstwo plastikowe, czułem się jak na kółku recytatorskim. Po prostu muppety, tylko mniej nieśmieszne. Nawet Zamachowski który jeszcze jako tako wszedł w rolę i można było w nim zobaczyć trochę postać, a nie aktora to jednak kopia porucznika Kolumbo. Nie chce mi się pisać, robię to tylko by przestrzec innych przed strata 2 godzin (z przerwą) i w moim wypadku 2 x 90PLN. Najgorzej wydane w ciągu mojego życia na 'kulturę' - na koniec po raz pierwszy w życiu na spektaklu czy koncercie nie klaskałem bo absolutnie nie należało się to obsadzie i reżyserowi.