Widok

Iwona Wieczorek to nie Armagedon może zaczekać??

Leżę na łóżko i myślę, nie pierwszy raz, którą książkę pisać pierwszą, od tego myślenia przegrywam do zera, nic nie powstaje a jedynie za i przeciw mnożą się, przekształcają tańcząc w myślach i wyczerpują moje siły.

Gra w Klasy.

Powinienem pisać wpierw - ciąg dalszy na: https://www.salon24.pl/u/salamon/1091431,iwona-wieczorek-to-nie-armagedon-moze-zaczekac
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wiem, ale chyba tekst jest na... Zbyt wysokim poziomie intelektualnym napisany...

Chyba go usunę.

Dziękuję za łapke in Plus :D
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żałosny skowyt trzeciorzędnego blogera z Bożej łaski, bo już nikt nie chce zaglądać na jego stronę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Muza musi grać. (2542 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry