Widok

Izba przyjęć zaspa-patologia ciazy.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy na izbie przyjec na zaspie jest usg i czy przed przyjeciem na oddzial wykonuja usg.Chodzi o patologie ciazy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak najbardziej najpierw robia ktg , pozniej czekasz na lekarza , lekarz bada i robi usg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się. Tylko potem możesz nie trafić na patologię nawet jak powinnaś. Patologia jest tak przepełniona zawsze, że babeczki leżą np. na ginekologii. Ja też tak miałam. Na patologii nie było miejsc, spędziłam półtora tygodnia na ginekologii z wieloma babeczkami, które leżały tam nawet i miesiąc. Przez tyle czasu nie mogły trafić na patologię, bo tam zawsze nie było miejsc. Ja też się trochę naczekałam, ale zdążyłam urodzić i nre trafiłam tam nigdy ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cała patologia obecnie na czas remontu jest przeniesiona właśnie na ginekologię, są tam 4 sale wyznaczone właśnie na patologię.
Ja 8.10 czekałam 8h na izbie przyjęć, większość osób odsyłali i mało kogo przyjmowali właśnie ze względu na brak miejsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Remont to wiadomo, zawsze wtedy jest cyrk ponad normę. Niestety nawet jak wszystko działa jak powinno to patologia jakoś zawsze jest wypełniona po zęby. Na ginekologii leżały laski całkowicie "przykute" do łóżka ze względu na obawy o ciążę, czyli z opieką całkowitą, a także z ciężką cukrzycą ciążową, tachykardią płodu, 2 tygodnie po terminie porodu i wiele innych przypadków. Nawet takich skrajnych jak noszenie płodu martwego i czekanie aż się dzidzia urodzi, bo biedulkę nafaszerowali lekami i kazali czekać aż sama urodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry