Widok
Izoze - Co sądzicie?
Miał ktoś z was może, albo nadal ma problem z cieniami pod oczami? U mnie problem jest dosyć pokaźny, gdyż cienie bardzo mocno kontrastują z moją jasną karnacją i nie wygląda to dobrze. Wpadł mi w oczy taki krem jak izoze, ale zastanawiam się czy mi pomoże. Z chęcią w takim wypadku przed zakupem poczytałabym opinie na jego temat, jeśli ktoś może używał
To żeś pomogła. Mam nadzieję, że Ty takich rad nie dostajesz na co dzień. Idziesz do dentysty i mówisz proszę Pani bardzo boli mnie 6tka. A Pani doktor. Tak? To w takim razie proszę nosić kapcie w domu xd A co do kremu to wydaje mi się, że na cienie pomoże, bo ma w sobie ekstrakt z ruszczyka kolczastego, który uszczelnia naczynka :)
Ja używałam tego kremu i tam na składzie to za bardzo się nie znam, ale odczucia mam takie, że po pierwszym dniu użytkowania skóra już wyglądała znacznie bardziej żywo, a potem już było tylko lepiej. Oczywiście nadal mam jakieś tam cienie, ale nie są one już tak straszne jak wcześniej. Także z czystym sumieniem mogę polecić
No te cienie po jednym dniu to nie zniknęły. Nie wiem czy się wcześniej dokładnie wyraziłam. Chodzi głównie o to, że ten krem bardzo dobrze nawilża i ujędrnia tę skórę i zdziwiło mnie to bardzo, bo wcześniej kremy nie dawały mi takiego efektu. Jak ta skóra pod oczami jest żywsza to cienie naturalnie przestają być tak widoczne