Widok

JAK TO JEST Z KUPKAMI U NOWORODKA ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, problem kupkowy sie pojawił. Moja malutka miala przez jakis czas problem z jedzeniem cyca. Teraz jest juz lepiej, ssie wydaje mi sie dobrze , siuski robi, ale kupka byla dopiero przedwczoraj wieczorem... czy to nie za rzadko na robienie kupki ?? ;/ Niby slyszalam, ze czasami dzieciaczki robia raz na 3-4 dni, ale zawsze myslalam, ze tych kupek bedzie sporo :( Jak to bylo u Was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie jak mały był noworodkiem to robił troszke kupki za kazdym przystawieniem do cyca,a le w normie jest podobno jak maluch wypróbni się co kilka dni - jesli tylko kupka nei jest bardzo twarda jest ok
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
jesli sie nie pręży, kupa nie jest twarda, mala nie uskarża sie placzem na robienie kupy to jest to ok :)

image
image
nasza czesto robi co 3 nawet 4 dni czasami tylko codziennie ale jeśli kupki są "dobre" to wszystko ok. Nasza pediatra powiedziała że przy karmieniu piersią to nawet do 7 dni to norma. No inaczej gdy karmi się butelką.
Butelką powinna być codziennie, ew. raz na dwa dni.

Alis, może mała się jeszcze rozkręci i będzie robiła codziennie prezenty :)
image

image

Alis mam to samo, najważniejsze,, że konsystencja jest ok i kolor i ze nie ma krwi ani innych niepokojących rzeczy i też dopiero od wczoraj mały ciągnie cyca tak jak powinien ;-)
Mój synek to na początku-co pieluszka to kupka,,,czasem nawet 6-8 na dobę. Teraz tak 1 dziennie, czasem na 2 dni
image
moja Paula zrobila 4 kupki pod rzad...sie sfilmowalam ze ma biegunke i na pogotowie dzwonilam:0 ale mila pani dr zrobila mi wykald na temat kupek niemowlakow przez telefon i juz jestem spokojna:D
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry