Widok

JAKĄ ,SPACERÓWKĘ WARTO KUPIĆ !!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
szukam takiej , nie typowo parasolki tylko tak aby maluszek mógł jeszcze w niej spać w razie potzeby dziekuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam obecnie coneco traper i jestem z niej bardzo zadowolona, jest lekka mozna spokojnie wziasc w rece, fajnie sie prowadzi, sklada sie do pozycji lezacej , ma duzy kosz na zakypy co jest dla mnie bardzo wazne , ogolnie polecam , jak dla mnie nie ma minusow :) zaplacilam za nia 320 bodajze
Ja równiez polecam w 100 % Coneco Traper :) Tomaszka przesadziłam jak miał 3,5 miesiąca i z początku tylko w niej leżał :) Jest naprawdę świetna i przy tym cena myślę do przyjęcia ;) Ja zapłaciłam 310 ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
To tanio , ale sklada się w całośći nie trzeba śćiągać budy tnz spacerówki ,tak jak jest w tych wózkach wielofukcyjnych a gdzie kupowałaś jak można wiedzieć dziekuje..
ja kupowalam w hurtowni w Gdyni tuz obok dworca , taki maly sklep, nie polecam hurtowni Akpol , tam wozki sa duzo drozsze, kolezanka kupowala taka sama i zaplacila 360
na allegro tez cena jest wieksza
DZIĘKUJE A JAK SIĘ SKŁADA!!
Tu jest trochę zdjęć:)

http://www.allegro.pl/item876485144_09_spacerowka_z_polka_traper_coneco_podstawka.html
image
image

image
Dzięki ładna ,ale czy dobrze sie prowadzi bo miałam z takimi kołami spacerówkę przy poprzednim dziecku chicco,ale okropny podczas jazdy tyle co sie denerwowałam chodzi mi też o komfort jazdy ..
Mnie Coneco Traper strasznie denerwował, ale ja poprzednio miałam naprawdę dobrą spacerówkę (tylko ciężką) i może to dlatego, że miałam porównanie to nie wytrzymałam jego wad i go oddałam ;).
Zalety:
- kosz na zakupy, fajny, duży, solidny a nie jakiś kawałek siatki
- składanie jednym ruchem, bez problemu
- stelaż się nie rozklekocze nawet po dłuższym używaniu
- kółka dość duże i radzą sobie np. z krzywymi chodnikami
- cena
Wady:
- siedzisko - wkurzające jest to, że dziecko na nim zjeżdża (to zdecydowało, że się go pozbyłam, bo na spacerze miałam do wyboru albo bez przerwy poprawiać dziecko na siedzeniu albo patrzeć, jak ma wygięty kręgosłup)
- kopałam w kółka (mam 165 cm wzrostu)
- rączka za nisko, ja chodzę wyprostowana a przy tym wózku musiałam się garbić
- pałąk nie wypinał się fajnie tak, żeby z jednej strony go porządnie odchylić i włożyć dziecko, przez to wkładanie do wózka było niewygodne
- po dłuższym czasie użytkowania kółka z tyłu trochę się rozjechały

ewelin90 - ja mam do sprzedania coneco trapera, jak bys chciala, mozesz do mnie przyjechac i go wyprobowac.
moj mail: caroca1@wp.pl

oto moje ogloszenie:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/coneco-traper-prawie-nowka-gratis-ogl2209416.html
image
image
Aszczerze czemu chcesz sprzedać ,pewnie była bym zainteresowana ,ale nie za tą kwotę skoro nowa w gdyni kosztuje 310 zl..
sprzedaje, bo jednak kupilam wozek, ktory sklada sie jak parasolka - oszczednosc miejsca.

kwoty niestety nie opuszcze, bo kupilam ja na allegro za 370 + przesylka, a uzywalam 2 miesiace, wiec jest jak nowka.
oczywiscie jak mozesz taniej, to kupuj gdzie indziej :-)
image
image
ja mialam kiedys ct4 super wozek leki zwinny rozklada sie prawie plasko super tyle ze mi ukradli teraz ma 3 kolowy i jezdze ale coraz mniej corcia nie chce juz siedziec moge sie wymienic no cos dla dzieci
DO caroca a jaką kupiłaś jak można wiedzieć leprza jest, dzisiaj jade do mama i ja zobaczyć jakie są ,ale jak coś to się odezwe do Ciebie a gdzie można ją obejżeć jak coś..
obejrzec mozna w gdansku, na stogach.
jesli bedziesz nadal zainteresowana - daj szybciutko znac, bo ja go mam zamiar do komisu wstawic, bo zagraca mi pokoj.

wymienilam go na Inglesine.
image
image
Ajaki wózek chcesz wymienić i na co ?
ewelin a w jakim wieku masz dziecko? W parasolkach też można fajnie rozłożyć siedzenie do spania :) Komfort jazdy zawsze jednak będzie gorszy niż na dużych kołach, no z tym, to jyż trzeba się pogodzić ;) Dobrą amortyzację ma Inglesina Trip i jest bardzo leciutka i ma wysokie oparcie - dziecku główka nie wystaje i nóżki nie wiszą, fajnie naciągana budka ale nie ma pałąka i marny jest koszyk na zakupy.
ma 7 miesięćy..
W Mama i Ja podobała mi się właśnie Inglesina Trip. Możesz sobie porównać amortyzację tego wózka z np. Chicco Litewayem (stoją obok siebie :) W tym Chicco czuje się nawet grudki pod wykładziną.
Coneco tam nie mają - te Trapery są w Gdańsku w Akpolu ale jak już wcześniej pisałam - ja bym nie poleciła.
Napisz co wybrałaś. Ja też szukam fajnej lekkiej spacerówki, szukam, szukam i szukam... i ideału brak! :))))
Kiedys słyszałam ze te wózki qinny śa dobre lekkie tylko koszu na zakupy nie mają ,ale ja to na duże zakupy to autem jeżdze wieć kosz mi nie jest potrzebny,a jaka cena jest tego wózka co piszesz..
Ewelin, co do ułożenia dziecka, to zależy czy dziecko siedzi samo czy nie. Mój synek super w niej siedzi (pomimo tego że sam jeszcze nie potrafi), nie trzeba go poprawiać. Poza tem można bardziej przyciągnąć pasy wtedy dziecko nie będzie zjeżdżać ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
ja tez mam coneco traper i szczerze mowiac jestem zadowolona z niego , dziecko mi nie zjezdza i sie super prowadzi, moze ktos trafil na jakas wybrakowana ale ja ja polecam
A co sądzicie, o coneco saturn może ktoś ma .
Z tego co wiem, nie tylko ja narzekałam na Trapera - na innym forum też dziewczyny narzekały (podobno tak samo z tym zjeżdżaniem ma Coneco Toledo). Dwie moje koleżanki też mają trapery i są z nich zadowolone, bo chociaż im dzieci też zjeżdżają, to im to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale jednak zjeżdżają ;))) Więc to chyba przesada, że miałam wózek wybrakowany! A jeżeli tak, to znaczy, że sporo Traperów jest wybrakowanych i trzeba uważać, na co się trafi ;))))
Inglesina Trip kosztuje 500 zł. Bardzo dobre opinie mają Zooper Twist (ok. 400 zł) ale na razie na żywo nie widziałam.
Coneco Saturn też jest w Akpolu. Jak na swój wygląd jest ciężki i kiepsko się podbija. Dużo dobrego dziewczyny piszą o Coneco Joker ale nie wiem czy się rozkłada do leżenia.
mo dziecko jakos z coneco nie zjezdza mimo ze jest dosc duze , widze sporo tych wozkow i nie widzialam nigdy zeby ktos z niego zjezdzal albo spadal ;)
Ja też nie widziałam ;) bo nie zaglądam tak bardzo do wózków. Interesowało mnie wyłącznie moje dziecko i jego kręgosłup :)))
czy ktoś ma może spacerówkę Huck Trio speed?? Zastanawiam się nad kupnem...

image

image
A beby designe Sprint??
My mamy Espiro magic 3 i jesteśmy z córcią bardzo zadowolone. Bardzo leciutki, zgrabny, mała ma dużo miejsca w środku, oparcie i podnóżek regulowane. Po złożeniu mieści się za fotelem kierowcy:) Jedyny minus to malutki kosz na zakupy...
A ja polece casualplay s6. My mmay i jestem bardzo zadowolona, jezdzimy na zmiane z quinny buzz3 i casualem naprawde fajnie sie jezdzi na jakies dluzsze wypady i po nierownych terencach np. nad morze :) Osobiscie moge poleic w 100%
image
image
A jaką lekką spacerówkę (taką do 8 kilogramów) poleciłybyście mamie, kóra nie może dźwigać a mieszka na piętrze i tak czy siak musiałaby wnosić wózek razem z dzieckiem na piętro???

Oglądałam coneco flash i inne ale one dochodzą do 10 kilogramów same bez dziecka :(

A nie chcę typowej parasolki bo u nas za czasów wożenia Dominika się nie sprawdziła :(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
My mamy jane solo, składa się jak parasolka, a parasolką nie jest, bardzo fajny wózeczek polecam : ) w sklepach kosztuje 1200- 1400 zł., my na allegro kupiliśmy go za 690 zł. : )
no i zapomniałam dodać, że chodzi mi o taką max do 400 zł
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Witam,
Jestem posiadaczką OWEGO TRAPERA i własnie ZJEŻDZANIE doprowadzało mnie do szału, szczegolnie zimą.
Teraz gdy syn moj ma juz prawie 1,5 roku, sam sie podciaga jak zjedzie, ale niestety czesto bywa tak ze poprawiam go ja.
To jedna WADA tego wozka.

Kupilam go za 360 zł w AKPOLU, tyle tylko ze nie pisze CONECO TRAPER a BABY POINT, i chyba z tego powodu nie bylo zainteresowanych odkupieniem tego wozka odemnie, jakis czas temu dawalam ogloszenie.

Wozek jest dosc stabilny, łatwo sie prowadzi, kułka po zimie nie skrzecza.
Ogolnie polecam.

TYlko wlasnie, maz moja ma 193 wzrostu i jak go prowadzi to sie garbi...
Chcialabym cos z regulowana raczka, ale czy oplaca mi sie teraz wymieniac wozek kiedy Fabian chodzi?
Chociaz tak tak.. zmienilabym ... lubie zmieniac cos..
A Fabo jeszcze troche pojezdzi w wozku boo... on ucieka i nie chce chodzic za reke a nie chce KUPOWAC SMYCZY :)
:)
http://forum.trojmiasto.pl/CONECO-TRAPER-SPACEROWKA-SPRZEDAM-t152452,1,130.html?hl=CONECO TRAPER#hl

moje ogloszenie ;]
:)
ja też się podłączam do pytania :) też mamy problem ze znalezieniem spacerówki wygodnej, małej po złożeniu, a w dodatku nie drogiej i to jest mega ciężka sprawa :/ z tego co czytałam to coneco traper odpada
imageimage
Ja jestem zadowolona z Baby Design Sprinta. Nie jest ciężki, wg mnie wykonanie ok. Mieści się po złożeniu do małego bagażnika. Ma dość pojemny kosz na zakupy. I co ważne siedzisko rozkłada się w trzech pozycjach do pozycji leżącej. U nas się sprawdza. Koszt ok 430 zł

image
Jedna jedyna, najlepsza spacerówka to MacLaren XLR
powinna być najlepsza bo też ma "najlepszą" cenę :)
imageimage
podoba mi się ten wózio http://www.allegro.pl/item1084609092_wozek_magic_4_espiro_spacerowka_parasolka_w_wa.html
ja osobiscie polecam: zooper twist

jedyna wada - do kupienia tylko przez internet

http://www.allegro.pl/item1033913649_wozek_spacerowka_zooper_twist_7_7_kg_2010_wys_0.html
image
image
image
a ja właśnie zamówiłam ABC DESIGN PRIMO... no zobaczymy co to za cudo ... najwyżej odeślę z powrotem:)

image

image
Nikita, wlasnie ten Zooper mi sie bardzo podoba, czy Ty go posiadasz??
A czy ktoś posiada wózek inglesine espresso? bo mam zamiar taki kupić i potrzebuję opinii na jego temat.
ja miałam byłam z niego mega zadowolona. Zużyły mi się jedynie tylnie kółka. Wymieniłam i znów był jak nowy. Ma duży koszyk, jest lekka, ma rączkę poprzeczną, łatwo się trzyma przy wjeżdżaniu po schodach. Eksploatowaliśmy ją naprawdę maxymalnie przez około 2 lata. Szybko się składa, zajmuje malo miejsca w samochodzie, w pociągu mieściła się na górnych bagażnikach. Ma rozkładane siedzenie do spania. No i kupiliśmy używaną, więc już jakieś dzieciaczki w niej jeździły a i tak dała rade. Poszła dalej do kolejnego dziecka.
image
Dzięki mayasun, z tego co wiem to wózki tej firmy są mega dobre, tylko zastanawiam się, jak dzieciaczek zaśnie w takim wózeczku to co zrobić z nóżkami, bo jest brak podnóżka, próbowałam podpatrzyć u innych, ale brak rezultatu, bo niewiele jeździ takich modeli, bardzo proszę o podpowiedź, bo jestem zdecydowana go kupić, tylko zbieram opinię, i jeszcze jedno, gdzie mogę go kupić, bo na allegro nie ma i jaka jest cena
niestety nóżki zwisają, możesz podsunąć dziecko wyżej. Moja Młoda przekręcała się na bok i podkulała nogi. Kupisz w Mama i Ja na Grunwaldzkiej w Gdańsku cena do 500 zł. Tutaj było tez ogłoszenie jednej z forumki sprzedaje za rozsądną cene (200 zł) http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-Inglesina-Espresso-t167251,1,16.html?hl=inglesina#hl
image
znaleźliśmy w mama i ja fajną spacerówkę delti dot deltim jest rewelacyjna :) budka rozkładana, regulowana wysokość rączek i regulowany podnóżek
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry