Widok
Tu jest trochę zdjęć:)
http://www.allegro.pl/item876485144_09_spacerowka_z_polka_traper_coneco_podstawka.html
http://www.allegro.pl/item876485144_09_spacerowka_z_polka_traper_coneco_podstawka.html
Mnie Coneco Traper strasznie denerwował, ale ja poprzednio miałam naprawdę dobrą spacerówkę (tylko ciężką) i może to dlatego, że miałam porównanie to nie wytrzymałam jego wad i go oddałam ;).
Zalety:
- kosz na zakupy, fajny, duży, solidny a nie jakiś kawałek siatki
- składanie jednym ruchem, bez problemu
- stelaż się nie rozklekocze nawet po dłuższym używaniu
- kółka dość duże i radzą sobie np. z krzywymi chodnikami
- cena
Wady:
- siedzisko - wkurzające jest to, że dziecko na nim zjeżdża (to zdecydowało, że się go pozbyłam, bo na spacerze miałam do wyboru albo bez przerwy poprawiać dziecko na siedzeniu albo patrzeć, jak ma wygięty kręgosłup)
- kopałam w kółka (mam 165 cm wzrostu)
- rączka za nisko, ja chodzę wyprostowana a przy tym wózku musiałam się garbić
- pałąk nie wypinał się fajnie tak, żeby z jednej strony go porządnie odchylić i włożyć dziecko, przez to wkładanie do wózka było niewygodne
- po dłuższym czasie użytkowania kółka z tyłu trochę się rozjechały
Zalety:
- kosz na zakupy, fajny, duży, solidny a nie jakiś kawałek siatki
- składanie jednym ruchem, bez problemu
- stelaż się nie rozklekocze nawet po dłuższym używaniu
- kółka dość duże i radzą sobie np. z krzywymi chodnikami
- cena
Wady:
- siedzisko - wkurzające jest to, że dziecko na nim zjeżdża (to zdecydowało, że się go pozbyłam, bo na spacerze miałam do wyboru albo bez przerwy poprawiać dziecko na siedzeniu albo patrzeć, jak ma wygięty kręgosłup)
- kopałam w kółka (mam 165 cm wzrostu)
- rączka za nisko, ja chodzę wyprostowana a przy tym wózku musiałam się garbić
- pałąk nie wypinał się fajnie tak, żeby z jednej strony go porządnie odchylić i włożyć dziecko, przez to wkładanie do wózka było niewygodne
- po dłuższym czasie użytkowania kółka z tyłu trochę się rozjechały
ewelin a w jakim wieku masz dziecko? W parasolkach też można fajnie rozłożyć siedzenie do spania :) Komfort jazdy zawsze jednak będzie gorszy niż na dużych kołach, no z tym, to jyż trzeba się pogodzić ;) Dobrą amortyzację ma Inglesina Trip i jest bardzo leciutka i ma wysokie oparcie - dziecku główka nie wystaje i nóżki nie wiszą, fajnie naciągana budka ale nie ma pałąka i marny jest koszyk na zakupy.
W Mama i Ja podobała mi się właśnie Inglesina Trip. Możesz sobie porównać amortyzację tego wózka z np. Chicco Litewayem (stoją obok siebie :) W tym Chicco czuje się nawet grudki pod wykładziną.
Coneco tam nie mają - te Trapery są w Gdańsku w Akpolu ale jak już wcześniej pisałam - ja bym nie poleciła.
Napisz co wybrałaś. Ja też szukam fajnej lekkiej spacerówki, szukam, szukam i szukam... i ideału brak! :))))
Coneco tam nie mają - te Trapery są w Gdańsku w Akpolu ale jak już wcześniej pisałam - ja bym nie poleciła.
Napisz co wybrałaś. Ja też szukam fajnej lekkiej spacerówki, szukam, szukam i szukam... i ideału brak! :))))