Widok

JAKI PREZENT NA DZIEŃ BABCI I DZIADKA?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niedługo zbliżają się te święta a ja kompletnie nie mam pomysłu... Majka ma 8 miesięcy, kalendarze ze zdjęciami daliśmy pod choinkę... Może macie jakieś pomysły drogie Forumowiczki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakies fotogadgety -ja zamawiam tutaj http://www.fotojoker.pl rok temu rodzicom i tesciom kupilismy koszulki "szczesliwy posiadacz wnukow" i "szczesliwa posiadaczka wnukow" ale wybor napisow jeswt duzo wiekszy -polecam http://www.fiberya.com
ja to zawsze kupywalam kwiat jakis dla babci a dla dziadka wino
My mamy kalendarze ze zdjęciem wnuczki - kupione w przedszkolu.
a ja bym chętnie zamówiła taki kalendarz ze zdjeciami, mozecie mi polecic gdzie zamowic?
kalendarze, poduszki i inne gadgety ze zdjeciem zamowisz z linku, ktory wkleilam wyzej
ja zamawiam w ankarze we Wrzeszczu
http://www.ankaralab.pl
My zrobimy dla babć filiżanki ze zdjęciem wnusi, a dla dziadka podkladke pod myszke. Oprócz zdjęcia jakiś tekst
My w tym roku w imieniu Kubusia dla Babć planujemy piękne albumy na zdjęcia (obie są zasypywane jego fotkami) a dziadkowi prawdopodobnie jakiś koniaczek (dobry na serce;D).

Natomiast dziadkom męża (nie mam już własnych od lat) co roku kupujemy bombonierki z alkoholem (jakieś wiśnie w likierze, baryłki itp). Dobre i dla Babci i dla Dziadka :)
moja Mama dostała ramkę ze zdjęciem Gabrysia + odcisk stópki i dłoni :) z dedykacją "Dla najlepszej Babci pod słońcem, Babuniu - dziękuję, że jesteś" :) http://allegro.pl/grawerowana-ramka-z-glina-pod-choinke-na-chrzest-i1374862540.html
glina była tak twarda, że nie dało rady zrobić odcisku i użyliśmy farb plakatowych i kartek ;)

Teściowie dostali duuużą ramkę z 6 fotkami - od narodzin, do wtedy(czyli pierwsze 4 m-ce życia Gabrysia) :)
koszulki Najlepsza babcia /najlepszy dziadek na świecie :)

kubki ze zdjeciami
kalendarz ze zdjęciami Małej daliśmy na gwiazdkę, to nie będzie głupio jak znowu damy jakiś gadżet ze zdjęciem?
wg mnie głupio ;) w ogóle widzę, że jest moda na zasypywanie dziadków prezentami ze zdjęciami wnuków...
My na święta kupiliśmy dziadkom halogen oven - bardzo się ucieszyli, bo lubią pichcić :)
Nusia - zadowoleni z prezentu?

bo u nas halogen oven stoi i się kurzy ;) używany raz czasem do pieczenia ziemniaków ;) Teściowa kupiła prawie rok temu i jeszcze ani razu nie użyła ;)
a wiecie może gdzie robią kubki z nadrukiem w Gdańsku ?
o kurczę zapomniałam o tym! ;-) A już kiedyś miałam plan, ze kupię papier do naprasowanek i zrobię body czy bluzeczkę jakąś z "miłosnym" wyznaniem dla babci i dziadka ;-)
Jak przynosimy małego to babcia go szybko rozbiera z kurtki, to by po rozebraniu zobaczyła napis "Kocham Babcię Krysię" czy coś podobnego ;-)
na Dworcu Głównym robią i w Medisonie na 1 pietrze :)
...
wg mnie też będzie głupio dać znowu coś ze zdjęciem. w ramkach też już pełno stoi. czekam na więcej Waszych propozycji...:)
w zeszłym roku dawalismy breloki z grawerem
Agusia, póki co zadowoleni :) jeszcze nie korzystali z wszystkich funkcji, ale znając ich zapał do pichcenia, to myślę, że będą korzystać.
witam..zamówiłam na prezent dla babci ramkę z gliną na odciski stopy i rączki.Badziew taki że nie pytajcie!!! Co to wogóle ma być.Glina twarda, zrobienie odcisku rączce małemu dziecku niewykonalne.tak jak pisała poprzedniczka do du.. z tym.Zastosujemy farbki.
Nie kupujcie tego !!!
jak masz czas to najlepiej zrób coś sama...upiecz ciasto i spędź czas z dziadkami :)
ja chciałam w fotojokerze zrobić kartki (ze zdjęciem ;p) dla dziadków i pradziadków, ale za późno się zebrałam, więc plan padł. W końcu kupiłam zwykłe kartki na Dzień Babci i Dziadka, zrobiłam w środku odcisk dłoni i w pn wysyłam
ot co :)
kwiaty wysłane pocztą kwiatową z kuponem z Groupona za 35zł( kwiaty za 80zł)
U nas zamówione przez babcie kubki ze zdjęciami wnuków i z napisem: dla najlepszej babci/dziadka. Moze dodatkowo kalendarz, bo nie dalismy na gwiazdkę w tym roku. Kubki robię w Manhatanie
babcie i dziadkowie dostana ciepłe skarpety a prababcie czekoladki:)
Ala a dawno były te kupony w gruponie???
kubki sa na stronie rosmana te foto usługi i sama sobie robisz kubek kosztuje 18 zł .
a jeżlei nie podpowiada Wam kubek to zapraszam po prcelane

...a jak porcelana to tylko z

Galeria Empire CH Madison II piętro
Ul. Rajska 10
80-850 Gdańsk

sklep@galeria-empire.pl
http://sklep.galeria-empire.pl
Szanowni Państwo,
To w jaki sposób upiększamy mieszkanie czy dom jest odzwierciedlaniem naszego charakteru. Wykończenie każdego pomieszczenia jest niezmiernie istotne. Odpowiedni wystrój salonu, jadalni, sypialni i łazienki, może mieć znaczący wpływ na k

Empik Foto ma fotoksiążki, fotokalendarze, ewentualnie poduszki ze zdjęciem.
Podejrzewam, że każda z wymienionych pozycji powinna się znakomicie sprawdzić, ale czy to temat dla was to inna kwestia.
Raczej starajcie się stawiać na takie prezenty, jakimi zrobicie dużą różnicę, bo tutaj nie chodzi o nic wielkiego, tylko o coś, co wywoła uśmiech, zadowoleni i nie tylko. Ten kierunek ;-)

Poszłabym jeszcze o krok dalej ale w podobnym kierunku. Na Swięta kupiliśmy dziadkom album drzewo rodowe naszej rodziny do opisywania historii rodziny z możliwością wklejania zdjęć. Bardzo się ucieszyli, myślę, że to również dobry prezent na dzień babci/dziadka

Może pomyśl o ich zdrowiu, Wiadomo nie tyło leki, ale może skarpety bez uciskowe które są ciepłe i wygodne? Spójrz na to fajny zestaw https://recenogi.pl/pl/p/Zestaw-3-szt.-skarpet-bezuciskowych-na-Dzien-Dziadka/1009
Na takie okazję polecam pomysły na upominki diy i hand made wykonywane przez dzieci, które można znaleźć na profilu @Pieciopalczasci

A dzień Babci czy Dziadka to jedna z tych wyjątkowych okazji, dzięki którym możemy dać wyraz swoich uczuć. Morze tutaj znajdziesz coś odpowiedniego https://mapgai.pl/Twoj-prezent

Warto i to zdecydowanie - https://www.empikfoto.pl/prezenty/dla-dziadka Przecież dla seniorów najlepsze zawsze są pamiątkowe prezenty. A takie ze zdjęciem robią kosmiczną robotę. Żaden wielki wydatek, a jednak fotoksiążka, poduszka, obraz czy kalendarz to są rzeczy, które powinny się sprawdzić. Bo czy czegokolwiek wam tutaj brakuje? No raczej nie...

Myślę, że każda babcia doceni, że dba się o jej zdrowie oraz relaks. Także może warto kupić jej jakiś masażer lub wykupić jakieś zabiegi u kosmetyczki lub w SPA?

z niedrogich prezentów polecam serum z witaminą A Efektimy ;) mega dobrze nawilża i napręża skórę. działa a ma naturalny skład

Co polecicie na świeta dla babci i teściów?

Babci to bym kupiłam dobrą herbatę lub kawę jeżeli lubi. Jeśli dobrze funkcjonuje i lubi czytać, to jakąś książkę do tego. Teściom nie wiem, nie podpowiem, bo nie wiem co Twoi lubią.
Możesz wziąc pod uwagę również ceramikę z BOlesławca:
https://andyceramika.pl/dzbanki
Zerknij sobie jakie dzbanki mają w tej pracowni ceramiki Bolesławieckiej.
image

Na dzień babci i dziadka dzieciaki szykują laurki a dodatkowo zamawiamy kosz okolicznościowy na poczcie kwiatowej z kawą, herbatą i słodyczami :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry