Widok

JAKI STANIK POD GORSET?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny! Bede miala suknie z gorsetem. Gorset jest bez zadnych szeleczek na szyje ani ramiaczek tak wiec klasyczny. Zastanawiam sie jaki stanik zakupic? Na pewno bez ramiaczek ale jaki zeby mi nie zjechal?;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno nic nie zjedzie bo go gorset bedzie trzymal
ale kup taki specjalny do gorsetow - taki z silikonem pod materialem ktory sie "przyklei" do ciala i na bank nie zjedzie
image
zawsze mozesz ten stanik przyszyc do gorsetu

ja miałam miseczki od stanika przyszyte do gorsetu

Przyszywanie odpada - mam pozyczana sukienke :/ Sama nie chce przy tym majstrowac ale dzieki za rade. Gdybym miala wlasna suknie skorzystalabym :)
to wazne zebys dobrala dobry stanik i zeby mial silikon

un bra - ja będę miała taki pokryty na zewnątrz materiałem

ale to wszystko zalezy od wielkosci biustu... :)

No ja niestety nie mam zbyt obfitego :/ 75C i nic wiecej:(
przeciez masz akurat, ze tak moge sie wyrazic...

silikonowe naklejki pod biust:)nie wiem jak to sie nazywa ale teraz w kazdym sklepie z bielizna idzie je kupic ładnie podnosza biust i nic nie widac
ja tez troche szukalam dobrego stanika (a tez mam spory biust), ktory przede wszystkim bedzie trzymal piersi... i znalazlam i to na hali (firma Kris, a szukalam w Triumphie (bylam pewna ze cos dostane,ale strasznie sie zawiodlam) i nic i w wielu innych i tez nic...

a ja sobie jakiś tydzień temu kupiłam: bez ramiączek, z push-upem, biały z gładkiego materiału (żeby nie pzebijały jakięs koronki), oczywiście bardotka z niskimi miseczkami (nie wiem, jak to określić fachowo) ...

tylko jak tak Was czytam, to się zastanwiam, czy dokonałam dobrego wyboru, bo on nie ma żadnych silikonów, żeby trzymał się dodatkowo ciała... myślicie, że można coś takiego dokupić ? jakieś takie paseczki, które można wszysc do stanika, aby przyległy do ciała?

imageimage
A mozesz powiedziec w ktorym sklepiku dokladnie na hali? Znam ich kilka wiec byloby mi latwiej trafic. Czy Ty tez kupowalas silikonowy bez ramiaczek?

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry