Widok

JAKI STRÓJ DLA ŚWIADKOWEJ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,poradzcie proszę jak powinna byc ubrana świadkowa-czy może być takistrój z tafty z gorsetem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie świadkowa też miała suknię dwuczęściową (gorset + spódnica w kształcie litery A). Kolor...modny w tym roku ;)..czekolada. Wyglądała bardzo ładnie. Taki strój to standard na wesle, niekoniecznie dla świadkowej ;)

z reguły nie wygląda źle, co nie zmienia faktu, że nie wypada. Biały jest zarezerwowany i kropka.
Ja nie byłam co prawda swiadkowa lae byłam ubrana na biało na slubie a raczek lekki krem i nie wygladało to wcale źle
tez racja;)
eee to jest raczej niemożliwe.... ;-) bo panna młoda wygląda zawsze najpiękniej!!!!!!

logiczne chyba że nikt oprócz panny młodej nie powinien ubrać się na biało, no i róniez nie wypada w krwisto czerwonym ani czarnym wystąpić... ale to kwestia gustu w sumie ;-)
byłam na ślubie gdzie świadkowa była w bordowym garniturze, a goście weselni - panie ubrane były w sylwestrowe kreacje.... ale najważniejsze żeby się wszyscy dobrze czuli i dobrze bawili :)

:)Tez mysle o takim stroju.Tylko trzeb uważać żeby strojem nie przyćmić kreacji panny młodej,hihi;)
moja świadkowa miała długą suknię z gorsetem (dwuwarstwowa spódnica) w kolorze malinowym (ale takim przygaszonym) i do tego szal ecru :-) wyglądała ślicznie :-) ale dla mnie moja ukochana przyjaciółka mogłaby włożyć cokolwiek, bo dla mnie najważniejsze że była tego dnia blisko mnie i mojego Męża :-)))) hihihi

do góry