Widok

JAKI TERMOMETR??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny - polećcie proszę jakiś naprawdę dobry termometr bezdotykowy - cena nie gra większej roli...

Muszę w końcu nabyć, bo mam w domu kilka ( i rtęciowe i dotykowe elektroniczne), ale jak przychodzi co do czego i dziecko ma wysoką gorączkę to i tak mamy problem z jej pomiarem..

Piszcie proszę jakich używacie, jakie polecacie...proszę o opinie i sugestie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez go mam i wcale dobrze nie mierzy, temperatura orientacyjna, każdy pomiar to inny wynik, czasem różnica to cały stopień

Mamy Baby Temp i mogę powtórzyć te wszystkie ochy i achy jakie już zostały napisane ;> bardzo dobra polska jakość, szybkie i wygodne badanie.

Uważam, że nawet takie produkty jak termometr czy ciśnieniomierz powinno kupować się w sprawdzonych miejscach, aby mieć pewność, że będą działać jak należy i przy tym będą wytrzymałe. Na stronie: https://esklep.brandvital.eu/marka=phonak/produkty,2 udało mi się znaleźć ofertę sklepu, w którym można znaleźć szeroki wybór produktów w rozsądnych cenach. Na pewno uda Ci się znaleźć tutaj to czego szukasz. Tak dobre sklepy medyczne to rzadkość, więc z czystym sumieniem polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry