Widok
Sun nie rozumiem twojego podejścia do sprawy. Walczysz o swoje zdanie a chyba sama w to do końca nie wierzysz. Czasem ludzie chcą po prostu mieć inne zdanie od innych nie ważne czy mają rację czy nie, ważne by było inne....
A stawiając dziecko na tym samym miejscu co zwierze.....no proszę was!
Przekaz pytania był chyba dość jasny?
A stawiając dziecko na tym samym miejscu co zwierze.....no proszę was!
Przekaz pytania był chyba dość jasny?
Mi się to wydaje po prostu takie....bezduszne - W moim wyobrażeniu. bo już nie wiem czy ta odpowiedź była na temat...Nie wierzę że ktokolwiek poswiecil by dziecko z jakiejkolwiek przyczyny, moje czy nie moje nie ma znaczenia.
A ja chyba temat biorę zbyt dosłownie bo już mam okropne obrazy przed oczami :-P . Sun powiedz ze nie zostawiłabyś maleństwa....no powiedz ! ;-)
Nie wierzę że to miałaś na myśli! Na pewno jesteś swietna babką, a tu jest jakieś nieporozumienie. No dobrze z taką myślą idę sobie spokojnie spać ;-)))
Dobrej nocki!
A ja chyba temat biorę zbyt dosłownie bo już mam okropne obrazy przed oczami :-P . Sun powiedz ze nie zostawiłabyś maleństwa....no powiedz ! ;-)
Nie wierzę że to miałaś na myśli! Na pewno jesteś swietna babką, a tu jest jakieś nieporozumienie. No dobrze z taką myślą idę sobie spokojnie spać ;-)))
Dobrej nocki!
no cóz jej wybór i ma do tego prawo każdy ma do niego prawo :) my bysmy wybrały dziecko. Każdy ma swoje priorytety.
a czy ja gdzieś napisałaś że wybrałabym psa???nie sądze
napisałam ,że nie poświeciłabym nikogo. a rozumiem ,że ty byś psa zostawiła..i nie uważasz ,że to jest bezduszne??? ba nawet byś o nim nie pomyslała.
a czy ja gdzieś napisałaś że wybrałabym psa???nie sądze
napisałam ,że nie poświeciłabym nikogo. a rozumiem ,że ty byś psa zostawiła..i nie uważasz ,że to jest bezduszne??? ba nawet byś o nim nie pomyslała.