Widok

JAKIE PRIORYTETY SĄ DLA WAS WAŻNE W ŻYCIU ?

Jakie priorytety są dla was ważne w życiu i co to według was jest priorytet życia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Owszem i ja tego nie potępiam, ja uratowałabym najpierw dziecko.
I każdy ma swoje priorytety i ja nikogo nie potępiam, ani nie obrazam. Mam prawo wyrazic swoje zdanie i to wszystko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja oboje. Dlaczego zwierze ma być skazane na śmierć??bo jest mniej ważne? dla mnie nie.
racja każdy ma swoje priorytety..i nie warto ich bagatelizować.
Ale jesli bys wiedziała, że mozesz uratowac tylko jedno to co bys wtedy zrobiła? O to mi chodziło. Ja swoich priorytetów nie bagatelizuje, a inni niech nie bagatelizują swoich i będzie dobrze :)
szczerze??Wyznaje zasadę albo wszyscy albo nikt...i mam do tego prawo.
Sun nie rozumiem twojego podejścia do sprawy. Walczysz o swoje zdanie a chyba sama w to do końca nie wierzysz. Czasem ludzie chcą po prostu mieć inne zdanie od innych nie ważne czy mają rację czy nie, ważne by było inne....
A stawiając dziecko na tym samym miejscu co zwierze.....no proszę was!

Przekaz pytania był chyba dość jasny?
albo wszyscy albo nikt? Masakra....poświęciłabyś dziecko bo psa nie uratujesz? ;-P
no cóz jej wybór i ma do tego prawo każdy ma do niego prawo :) my bysmy wybrały dziecko. Każdy ma swoje priorytety.
Mi się to wydaje po prostu takie....bezduszne - W moim wyobrażeniu. bo już nie wiem czy ta odpowiedź była na temat...Nie wierzę że ktokolwiek poswiecil by dziecko z jakiejkolwiek przyczyny, moje czy nie moje nie ma znaczenia.
A ja chyba temat biorę zbyt dosłownie bo już mam okropne obrazy przed oczami :-P . Sun powiedz ze nie zostawiłabyś maleństwa....no powiedz ! ;-)
Nie wierzę że to miałaś na myśli! Na pewno jesteś swietna babką, a tu jest jakieś nieporozumienie. No dobrze z taką myślą idę sobie spokojnie spać ;-)))

Dobrej nocki!
hehhe

Nikola nie wiem jak zrozumiałaś moją wypowiedź dobrze zrozumiałaś moją odpowiedź...
Me oczywiście ,że bym nie zostawiła maleństwa, ani psa też bym nie zostawiła..nie generalizujmy .Dla mnie nie ma innej możliwości..po prostu.
no cóz jej wybór i ma do tego prawo każdy ma do niego prawo :) my bysmy wybrały dziecko. Każdy ma swoje priorytety.

a czy ja gdzieś napisałaś że wybrałabym psa???nie sądze
napisałam ,że nie poświeciłabym nikogo. a rozumiem ,że ty byś psa zostawiła..i nie uważasz ,że to jest bezduszne??? ba nawet byś o nim nie pomyslała.
zadając pytanie podkresiłam,że mogłabys wybrac tylko jedno. to było tylko czyste założenie.
Nikol, nie zakładam.
nie chce mi się wymyslac jakis innych przykładów gdzie musiałabys wybrac.. to są ciężkie tematy.. tak samo jak np masz wybór przy porodzie życie dziecka czy Twoje.. rózne padają decyjze ze strony męzów i przyszłych ojców.. :)
dokładnie dlatego napisałam ,że nie nie zakładam bo nie wiem ,jak zachowałabym się w danej sytuacji..Wszystko zależy od okoliczności..
dziewczyny idźcie na kawe i pogadajcie ;-P
a co na forum nie mozna? :P
W koncu nikt tego czytac nie musi.. ;P
no właśnie ;p
Ależ można można ....ja to nawet Was czytam i nie mam nic przeciwko.
To była taka sugestia ;-) patrząc na waszą "historię "
Me nie bierz tak wszystkiego do siebie ;-)

Inne tematy z forum Kobieta

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

do góry