Widok

JESIENNE PORZĄDKI W SZAFIE;-) AKCJA!!!

Leszczynki Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jako że podobała mi się akcja tego typu na wiosnę - postanowiłam spróbować z organizacją takiej wyprzedaży forumowej w Gdyni:-) Idea podobna do tej wiosennej z tą różnicą, że WSTĘP BEZPŁATNY:-) Poniżej info. Jeszcze prośba do tych z Was, które są zainteresowane - jakie godziny bardziej Wam odpowiadają: 11-13 czy 16-18???

Jeśli chcesz sprzedać, kupić lub wymienić ubranka, zabawki albo akcesoria dla niemowląt i małych dzieci (wiek 0-5 lat) – przyjdź w niedzielę 17 października do Klubu Osiedlowego „Apteka” w Gdyni, przy ul. Opata Hackiego 17A. Poczęstujemy Cię kawą i herbatą! Ilość miejsc dla osób sprzedających jest ograniczona – prosimy o wcześniejsze zgłoszenie uczestnictwa drogą mailową: koapteka@gmail.com
Wstęp bezpłatny! Serdecznie zapraszamy!!!

Kto chętny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dojazd jest dobry także komunikacją miejską!
hooop!
a jaka to dzielnica gdyni?
Leszczynki. W pobliżu 4LO.
halo!!! dziewczyny - nie ma chętnych? na wiosnę była mobilizacja, a teraz?
Ja się niestety nie piszę. Zawsze jest więcej ogladajacych niż kupujących. Suma sumarum 80% chce sprzedać.
Ja z przyjemnością wpadnę :)

Sprzedawać nie będę, bo zostawiam większość dla kolejnego bobasa w rodzinie.
MamaMarty - masz rację - zazwyczaj jest więcej sprzedających, ale zawsze można się powymieniać ubrankami:-) tak robiłyśmy ostatnio:)

Weronka - cieszę się, że będziesz:) do zobaczenia!

A reszta z Was, dziewczyny?
są dwie chętne do sprzedaży lub wymiany zabawek:-)

czekamy na kolejne:-)
co za fajny pomysł :)
może przyjechałabym, gdybym była z Gdyni albo chociaż gdybym miała samochód...
dobrej zabawy!
może w Gdańsku coś takiego hmm?
O, my może też się pojawimy, jak czas pozwoli :) Będę miała trochę ubranek po synku i sporo po Tośce.
Ja chętnie wpadnę - tez raczej kupić coś niż sprzedać bo na razie mam mało rzeczy po młodej:)))
Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez kilka dni nie miałam dostępu do internetu.

yecath - miło będzie się znowu spotkać:) zgłosiłaś uczestnictwo mail'em czy ja mam Ciebie dopisać?

nyzosia - serdecznie zapraszamy:-)

a forumki z Gdańska też mile widziane:) ostatnio ja z Gdyni też jechałam do Gdańska:)

pozdrowienia i do zobaczenia!!!
Ja jestem zainteresowana ;] Jeszcze napisze mejla ; ))

być może że uda mi sie wyciągnąć jeszcze dwie osoby ;))
Chętnie przyjadę na zakupy ;-). Potrzebuję jeszcze wielu rzeczy dla malutkiej. Także mam nadzieję, że będziecie miały coś w malych rozmiarach ;-).
Ja tez chetnie na zakupy wpadne,bo planujemy drugie dziecko i poki co niczego nie sprzedaje ;)
Ja bym przyjechala, ale wczoraj sprzedalam ostatnie rzeczy. Pierwszy raz od dawna, nie mam ani jednej sztuki... A dorzucilam jeszcze cos bez zdjec, bo odbior byl osobisty.
Kupowac raczej nie bede, bo oprocz Rybalona nie ma tu chyba mam starszych od Tomusia chlopcow.
Ja bardzo chętnie przyjadę, mam sporo ciuszków i dla chłopca i dla dziewczynki :)
Gdyby jednak byla tu mama majaca ciuszki dla chlopca od 110 w gore to dajcie znac! Bede!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry