Widok
A to ciekawe, bo na naszym plenerze nie mieli zadnych ciekawych pomysłów, a nasze sugestie krytykowali twierdząc, ze oni mają swój styl i skoro nam to nie pasuje, to moglismy wybrać kogoś innego!
Niestety, nie było nawet "sympatycznie" - było drętwo i na siłę.
A szkoda, liczyliśmy na coś naprawde fajnego, bo portfolio mają dobre.
Nie polecamy- szkoda nerwów.
Niestety, nie było nawet "sympatycznie" - było drętwo i na siłę.
A szkoda, liczyliśmy na coś naprawde fajnego, bo portfolio mają dobre.
Nie polecamy- szkoda nerwów.
Tu Paweł z JPJ. Dostaliśmy informację od znajomej pary że ktoś nas szkaluje na forum. Nigdy nie byliśmy tak bezczelni, żeby do klienta powiedzieć "mamy swój styl i skoro wam to nie pasuje, to mogliście wybrać kogoś innego". Wiadomo że z każdą parą współpracuje się inaczej, nie zawsze jest wesoło i luźno. Ale zawsze wiemy co robić, nie pracujemy na siłę, no i nie jesteśmy bezczelni :)
Jeśli ten wpis to nie czarny PR konkurencji to bardzo prosimy o kontakt niezadowoloną parę. Czarny PR to tutaj chyba podstawa - zresztą widać nawet w tym wątku. Kilka osób pozytywnie się o nas wypowiedziało, a te wypowiedzi dostały same minusy :) Trochę śmieszne, trochę żałosne.
Jeśli ten wpis to nie czarny PR konkurencji to bardzo prosimy o kontakt niezadowoloną parę. Czarny PR to tutaj chyba podstawa - zresztą widać nawet w tym wątku. Kilka osób pozytywnie się o nas wypowiedziało, a te wypowiedzi dostały same minusy :) Trochę śmieszne, trochę żałosne.
Z tego, co wiem część z nas przygotowuje się do wesela i w między czasie szuka hotelu, zespołu, fotografa, operatora kamery. Natomiast druga część (tak jak ja) jest tutaj po to aby zrozumieć potrzeby klientów, poczytać o tym, co Wam się podoba, czego Wam brakuje a także to, z czego nie jesteście zadowoleni. Nie narzucam się nikomu i nie rozumiem powszechnej krytyki postów osób, które pracują w branży.
Na prawdę mam dosyć napięty grafik i jestem tutaj głównie po to aby zrozumieć rynek i jego potrzeby, więc nie wprowadzajmy bezsensownie napiętej atmosfery przy każdym poście. Osoby niezainteresowane nie muszą klikać w banner. Pozdrawiam :)
Na prawdę mam dosyć napięty grafik i jestem tutaj głównie po to aby zrozumieć rynek i jego potrzeby, więc nie wprowadzajmy bezsensownie napiętej atmosfery przy każdym poście. Osoby niezainteresowane nie muszą klikać w banner. Pozdrawiam :)
Dziękuję :)
ale zupełnie nie rozumiem negatywnej energii koleżanki kilka postów wyżej.
Nie robię uniwersalnych zdjęć, staram się aby były prawdziwe, nie każdemu może to odpowiadać, niektórzy wolą lekki kicz, a jeżeli chcesz Ewo wyrazić opinię mailowo to na prawdę z chęcią jej wysłucham. :)
Tak się składa Ewo, że prawdopodobnie mam więcej do powiedzenia niż Ty w kwestii organizacji ślubu, blisko współpracuje z firmą zajmującą się kompleksową organizacją ślubów w Warszawie oraz dwoma hotelami w trójmieście. Praca stanowi większą część mojego życia i tracisz energię oraz swój czas na dogadywanie, które do niczego nie prowadzi.
ale zupełnie nie rozumiem negatywnej energii koleżanki kilka postów wyżej.
Nie robię uniwersalnych zdjęć, staram się aby były prawdziwe, nie każdemu może to odpowiadać, niektórzy wolą lekki kicz, a jeżeli chcesz Ewo wyrazić opinię mailowo to na prawdę z chęcią jej wysłucham. :)
Tak się składa Ewo, że prawdopodobnie mam więcej do powiedzenia niż Ty w kwestii organizacji ślubu, blisko współpracuje z firmą zajmującą się kompleksową organizacją ślubów w Warszawie oraz dwoma hotelami w trójmieście. Praca stanowi większą część mojego życia i tracisz energię oraz swój czas na dogadywanie, które do niczego nie prowadzi.
dmochewicz-Twoje fotografie nie są " puste" one wyrażaja uczucia towarzyszące osobom ujętym w Twojej fotografii , czytelna jest ich radość , zaduma, skupienie itp. itd. wydobywasz z ludzi ich zalety ukrywając wady , super:) Masz racje jedni strzelają zdjecia jak to określiłes kicz i z tych strzałów coś im wyjdzie jak się uda :) a co innego fotografować .Pozdrawiam