Widok

JPJ Media - opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,

czy ktoś z Was korzystał z usług tych fotografów?? czekam na opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a to jest może małżeństwo? ja ich chyba znam:) moi znajomi mieli ich na swoim ślubie i byli bardzo zadowoleni, sama widziałam te zdjęcia i były bardzo ładne, sliczne ujęcia, mam nawet kilka na dysku na których jesteśmy z narzeczonym to moge przesłać jakby co:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tak, to jest małżeństwo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Korzystaliśmy z usług jpj i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Gorąco polecam:) Korzystaliśmy z ich usług 10 lipca:) Profesjonalni i bardzo mili, do tego "niewidoczni" a dla mnie to ogromny atutu ponieważ nie lubię być fotografowana. Zdjęcia są śliczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
dam wam znac jak juz bede miala zdjecia :) ale zgadzam sie z opinia wyzej, ze fajni, profesjonalni i niewidoczni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Nam przesłali parę próbnych zdjęć i się zakochałam:) Na żadnym zdjęciu nie wyglądałam tak ładnie jak na ich autorstwa. Jeśli ktoś chce zobaczyć fotki, moge podesłać na maila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
My korzystaliśmy z usług tej przesympatycznej pary fotografów. Bardzo profesjonalni, mają dużo ciekawych pomysłów. Zdjęć jeszcze nie mamy gotowych ale sama sesja w plenerze była wielką przyjemnością.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19
mam juz zdjecia i gorąco polecam, są piękne, wzruszające, wesołe i nietypowe :) a fotografowie są w pełni profesjonalni i pracują niezauważalnie i dzięki temu wszystko wychodzi naturalnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
A to ciekawe, bo na naszym plenerze nie mieli zadnych ciekawych pomysłów, a nasze sugestie krytykowali twierdząc, ze oni mają swój styl i skoro nam to nie pasuje, to moglismy wybrać kogoś innego!
Niestety, nie było nawet "sympatycznie" - było drętwo i na siłę.
A szkoda, liczyliśmy na coś naprawde fajnego, bo portfolio mają dobre.

Nie polecamy- szkoda nerwów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tu Paweł z JPJ. Dostaliśmy informację od znajomej pary że ktoś nas szkaluje na forum. Nigdy nie byliśmy tak bezczelni, żeby do klienta powiedzieć "mamy swój styl i skoro wam to nie pasuje, to mogliście wybrać kogoś innego". Wiadomo że z każdą parą współpracuje się inaczej, nie zawsze jest wesoło i luźno. Ale zawsze wiemy co robić, nie pracujemy na siłę, no i nie jesteśmy bezczelni :)

Jeśli ten wpis to nie czarny PR konkurencji to bardzo prosimy o kontakt niezadowoloną parę. Czarny PR to tutaj chyba podstawa - zresztą widać nawet w tym wątku. Kilka osób pozytywnie się o nas wypowiedziało, a te wypowiedzi dostały same minusy :) Trochę śmieszne, trochę żałosne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
Zupełnie nie rozumiem dlaczego część forumowiczów bez przerwy przy każdym poście klika kciuk w dół...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26
Z tego, co wiem część z nas przygotowuje się do wesela i w między czasie szuka hotelu, zespołu, fotografa, operatora kamery. Natomiast druga część (tak jak ja) jest tutaj po to aby zrozumieć potrzeby klientów, poczytać o tym, co Wam się podoba, czego Wam brakuje a także to, z czego nie jesteście zadowoleni. Nie narzucam się nikomu i nie rozumiem powszechnej krytyki postów osób, które pracują w branży.
Na prawdę mam dosyć napięty grafik i jestem tutaj głównie po to aby zrozumieć rynek i jego potrzeby, więc nie wprowadzajmy bezsensownie napiętej atmosfery przy każdym poście. Osoby niezainteresowane nie muszą klikać w banner. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 24
a ja zupełnie nie rozumiem po co zabierasz głosz w dyskusji, chyba tylko po to żeby się zareklamować i przypomnieć o swoim istnieniu, więc może już nie czaruj...
PS. Portfolio masz raczej przeciętne, nie wiem skąd ten popyt na Ciebie :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7
Po to jest forum, by wyrazić swoją opinię, poszukać rady,zareklamować się lub czasem doradzic innym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
dmochewicz- bardzo fajnie fotki , trafnie wyłapane zachowania i momenty sytuacyjne wyróżniające się dla przygotowań i zabawy weselnej :) oko spostrzegawczego fotografa wszystko wyłapie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
Dziękuję :)

ale zupełnie nie rozumiem negatywnej energii koleżanki kilka postów wyżej.

Nie robię uniwersalnych zdjęć, staram się aby były prawdziwe, nie każdemu może to odpowiadać, niektórzy wolą lekki kicz, a jeżeli chcesz Ewo wyrazić opinię mailowo to na prawdę z chęcią jej wysłucham. :)

Tak się składa Ewo, że prawdopodobnie mam więcej do powiedzenia niż Ty w kwestii organizacji ślubu, blisko współpracuje z firmą zajmującą się kompleksową organizacją ślubów w Warszawie oraz dwoma hotelami w trójmieście. Praca stanowi większą część mojego życia i tracisz energię oraz swój czas na dogadywanie, które do niczego nie prowadzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20
dmochewicz-Twoje fotografie nie są " puste" one wyrażaja uczucia towarzyszące osobom ujętym w Twojej fotografii , czytelna jest ich radość , zaduma, skupienie itp. itd. wydobywasz z ludzi ich zalety ukrywając wady , super:) Masz racje jedni strzelają zdjecia jak to określiłes kicz i z tych strzałów coś im wyjdzie jak się uda :) a co innego fotografować .Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
Pięknie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry