Widok
Nacheba - przede wszystkim najlepsze życzonka - aby Wasza miłość każdego dnia stawała się mocniejsza i piękniejsza :) abyście każdego dnia okazywali ją sobie poprzez drobne gesty, słoneczny uśmiech, pełne ciepła spojrzenia, ciche zamknięcie drzwi, filiżankę ciepłej herbaty w zimowy wieczór...
A pogodą się nie martw - do 16 dużo czasu, może słonko się jeszcze namyśli i zaświeci dla Was??? A jak nie to napewno te słoneczko w serdusiu Cię rozgrzeje :)
Ojej - Twój ślubik to znak dla mnie, że już mało czasu :)
A pogodą się nie martw - do 16 dużo czasu, może słonko się jeszcze namyśli i zaświeci dla Was??? A jak nie to napewno te słoneczko w serdusiu Cię rozgrzeje :)
Ojej - Twój ślubik to znak dla mnie, że już mało czasu :)
no dokładnie Warbuziak, mało czasu, ja myslałam że wszstko mam dopięte na ostatni guzik a się okazało, że jednak nie, ale to chyba normalka na każdym ślubie, że cos zawsze jest jeszcze nie gotowe ;))ale jasię tym nie martwię, dziś już tylko świętowanie, radość i odpoczynek......
rok przygotowań do ślubu właśnie się skończył ;))
rok przygotowań do ślubu właśnie się skończył ;))
Wiesz Nacheba, ja nie mogę uwierzyć, że to JUŻ!!! Jeszcze tak niedawno rozmawiałyśmy o tym czy warto brać ślub w niedzielę i czy uda Ci się znaleźć kwiaciarnię, fryzjerkę.....
Faktycznie jeszcze kilka rzeczy można by dopiąć, poprawić, coś zmienić... ale to nie te szczegóły są najważniejsze w tym dniu :) i tak jak napisałaś dzisiaj już tylko świętuj i ciesz się :) my trzymamy za Ciebie kciuki :) a za tydzień to spotkamy się na forum dla mężatek i będziemy wymieniali się przepisami na pomidorową ;)
A o której i gdzie macie dzisiaj ślubik???
Faktycznie jeszcze kilka rzeczy można by dopiąć, poprawić, coś zmienić... ale to nie te szczegóły są najważniejsze w tym dniu :) i tak jak napisałaś dzisiaj już tylko świętuj i ciesz się :) my trzymamy za Ciebie kciuki :) a za tydzień to spotkamy się na forum dla mężatek i będziemy wymieniali się przepisami na pomidorową ;)
A o której i gdzie macie dzisiaj ślubik???