Jacobsen Bar

Bary

Gdańsk, Warzywnicza 10 A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pierwsza wizyta wątek zamknięty Jedzenie poprawne, ceny trochę zawyżone. Ale stoliki tak małe, że komplet...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 listopada 2016

Omijać szerokim łukiem! wątek zamknięty Trafiliśmy zachęceni tablicą z informacją o świeżych rybach. Ze wszystkich...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 maja 2015

Odradzam. Drogo za bardzo niesmaczne jedzenie wątek zamknięty Zamówiłam pierogi ze szpinakiem. Za 18 pln dostałam 8 gumowych pierożków z...
~Dorota
-

dodano: 19 października 2014

tragedia wątek zamknięty Zamówiony placek, pierogi z mięsem, pierogi ze szpinakiem. Placek...
~Ziemekb
-

dodano: 19 października 2014

odradzam ! wątek zamknięty Jacobsen Bar a czemu na froncie lokalu znajduje się napis "restauracja" do...
~niezadowolona klientka baru bo n
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 października 2014

Niestety odradzam wątek zamknięty Raz byłam z koleżanką na pierogach, to nawet nawet. Dlatego kilka dni temu...
~Dominika
-

dodano: 29 czerwca 2014

brud i syf wątek zamknięty byłem podczas weekendu majowego zamówiłem rybę,ryba była mrożona w knajpie...
~marek
-

dodano: 6 maja 2014

Krzysiek wątek zamknięty Brud mikrofala itd omijać jak najszerszym łukiem !!!!!
~Krzysiek
-

dodano: 31 marca 2014

..... wątek zamknięty W cenie 25zł zamiast dorsza dostaniecie pangę. Zanim zamówicie rybę...
~Paweł
-

dodano: 28 marca 2014

... wątek zamknięty jeśli ktoś lubi odgrzewane jedzenie to zapraszam w przeciwnym razie może być...
~ja
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2013

Naprawdę dobra kuchnia wątek zamknięty Potrawy sa smaczne i świeże, stale tam jadam, polecam placek po cygańsku
~gruby
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2011

surowe mięso wątek zamknięty Mój de vollaile był surowy w środku. W dodatku "miła" kelnerka zachowywała...
~Zbig
-

dodano: 9 sierpnia 2011

nie zgadzam się z powyższą opinią wątek zamknięty byłam podczas weekendu majowego w tej knajpce codziennie z rodziną i wszyscy...
~Maja Stankiewicz
-

dodano: 22 maja 2011

o.k wątek zamknięty o.k
~ork434
-

dodano: 21 maja 2011

beznadzieja wątek zamknięty brzydko, chaotycznie, małe porcje za dość wygórowaną cenę jak za takie słabe...
~niezadwolona
1

dodano: 3 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry