Widok

Jaja wiejskie, od kogo? Ma ktoś namiary na sprawdzonego rolnika?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, jak w temacie.

Zależy mi na dobrych wiejskich jajach, które mogłabym podawać dziecku. Dziewczyny, czy macie jakiegoś sprawdzonego rolnika, którego mogłybyście polecić w okolicach Gdańska?
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie ma?
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuję od koleżanki mamy, ale nieregularnie, bo wszystko zależy od kur :)
image
no pewnie tak jest jak jest małe gospodarstwo, ja znalazłam babkę, co ma bardzo dużo kur wolnobiegających i sprzedaje jajka, ale ona jest aż pod Słupskiem i tak sobie pomyślałam, że może znajdę namiary na kogoś bliżej Gdańska...
imageimage
he he dobre! Faktycznie wszystko zależy od kur ;)
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Mami jeżeli koleżanka mi przywiezie po weekendzie to mogę ci z 15 odsprzedać, ale nie obiecuję, bo nie wiadomo co na to kury, że ja czekam na jajka. Mieszkam na Przymorzu jakby co. Tylko wiesz te jajka nie są takie pomarańczowe jak ze sklepu
image
ja wiem :) ostatnio braliśmy od rodziny spod Krakowa, jak byliśmy tam na wakacjach na wsi u nich i po drodze jeszcze do mojej babci zajechaliśmy pod Włocławkiem i też troszkę "podebrałam" kurom hehe, no ale zapasy się skończyły :)

kasiu, to daj znać :) i bardzo Ci dziękuję!
imageimage
Mami jajka są jakby co:)
image
Witam jestem rolnikiem mieszkam 15 km od Gdańska posiadam prawdziwe wiejskie jajka jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt e mail omoto5@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry